Kızım son bölüm ve 12. bölüm fragmanı

Kızım son bölüm ve 12. bölüm fragmanı
Kızım 11. bölüm dün akşam yayınlandı. Son bölümde, Asu babasının mirası alabilmek için Öykü'yü dedesine götürüyor. Dedesinin Öykü için yazdığı kağıt ise merak konusu oldu. Peki Kızım 12. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kızım 11. bölümü yine izleyenleri gözyaşlarına boğdu. Asu, babasının yanına giderek mirası kendisine bırakacağının sözünü alıyor ancak. Babası torunu Öykü'yü görmek istediğini yoksa mirası ona vermeyeceğini söylüyor. Böylelikle Asu'nun Öykü'yü almak istemesindeki nedeni ortaya çıkıyor. Cemal ile plan yapan Asu, Demir'in evine gidiyor ve Öykü'yü alıp hastaneye dedesinin yanına götürüyor. Öykü dedesine gideceğini öğrenince şoka giriyor. Asu'nun babası Öykü'yü görünce gözyaşlarına hakim olamıyor ve ona gizlice yazılı bir not bırakıyor.  Peki Kızım 12. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte yeni bölüm fragmanından detaylar...

KIZIM 12. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI

Dizinin henüz 12. bölüm fragmanı yayınlanmadı. Kanal tarafından yayınlanır yayınlanmaz haber sitemizde yer alacaktır.

kizim-12.-bolum.png

KIZIM SON BÖLÜM NE OLDU

Öykü birdenbire annesi olarak karşısına çıkan Asu konusunda şaşkın ve öfkelidir. Kendisini neden terk edip gittiğini ve neden birdenbire çıkıp geri geldiğini merak eden Öykü'nün sorularına karşı Asu hazırlıksız yakalanır.

Cemal ve Asu'nun planları kusursuzca işlerken, Öykü'ye dedesinden gelen gizemli mektup durumları ne yönde değiştirecektir? Bu beklenmedik gelişme Demir'in ne tür adımlar atmasına neden olacaktır?

Öykü ile daha çok vakit geçirmesi gerektiğini düşünen Asu, Öykü'yü kendisiyle birlikte dışarı çıkmaya zorlar ve karşısında Candan'ı bulur. Candan'ın meydan okuyuşuna karşı Asu nasıl karşılık verecektir?