Kızım son bölüm ve 13. bölüm fragmanı

Kızım son bölüm ve 13. bölüm fragmanı
Kızım bu akşam 12. son bölümüyle ekranlara geldi. Son bölümde; Asu Demir'den kızı Öykü'nün elinden alıyor. Demir ise gözyaşları içinde kızının gidişini izliyor. Hemen ardından Kızım 13. bölüm fragmanı da yayınlandı

Her bölümü izleyenlerin yüreğini dağlayan Kızım son bölümü dün akşam ekranlara geldi. Hemen ardından da Kızım 13. bölüm fragmanı yayınlanması ön görülüyor. Kızım 12. son bölümünde; Öykü babası Demir'e Candan'ın kendisine aşık olduğunu söylüyor. Diğer bir taraftan ise Asu doğduğunda bırakıp kaçtığı Öykü'yü yıllar sonra Demir'den almak için mahkemeye başvuruyor. Mahkeme sonucunda Öykü'nün annesi Asu'ya verildiği görülüyor. Demir bu haberin ardından adeta yıkılıyor. Kızının arkasından göz yaşlarıyla baka kalıyor. Peki yeni bölüm fragmanında neler olacak? İşte detaylar...

KIZIM 13. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI

Dizinin yayınlanan son bölümünün ardından Kızım 13. bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölüm fragmanında annesi Asu'nun yanında olan Öykü, onun yokluğunda yaşadığı süreci anlatıyor. "Ben senin annem olduğunu bilsem hiç üzülmezdim. Hatta senden kurtuldum diye çok sevinirdim" diyor. Öte yandan Öykü sahnede fenalaşıyor ve babasını korkutuyor. 
screenshot_7-015.png

KIZIM SON BÖLÜM NELER OLDU

Öykü'yü Demir'den almayı kafasına koyan Asu bir kez daha şansını denemek için kapıyı çalar ama Öykü gitmek istemeyince karşısında Candan'ı bulur. Candan ile Asu arasında gerginlik nasıl sonuçlanacak?

Öykü'ye her geçen gün daha da bağlanan Demir onu kaybetme korkusu yaşarken eve gelen bir not bu korkusunu daha da arttıracaktır.