Kobe Bryant ve kızının öldüğü helikopterin enkaz görüntüleri yayınlandı

Kobe Bryant ve kızının öldüğü helikopterin enkaz görüntüleri yayınlandı
Basketbolun efsane ismi Kobe Bryant ve kızı Gianna’nın hayatını kaybettiği helikopterin enkaz görüntüleri ortaya çıktı. Söz konusu görüntülerde yaşanan dehşetin izleri görülüyor.

Los Angeles Lakers formasıyla oynadığı 20 sezonda büyük başarılar yakalayan ve gelmiş gelmiş en büyük basketbolcular arasında yer alan Kobe Bryant ve kızı Gianna’nın da aralarında bulunduğu 9 kişinin hayatını kaybettiği helikopter kazası sonrası enkazın görüntüleri basına yansıdı. Ortaya çıkan görüntülere göre helikopterden geriye eser kalmadı.

1041277444.jpg

ABD Ulusal Ulaştırma Güvenlik Kurulu, NBA efsanesi Kobe Bryant'ın da aralarında bulunduğu 9 kişinin hayatını kaybettiği helikopter kazasının enkaz görüntülerini paylaştı. Enkaz görüntülerinde yaşanan dehşetin izleri görülürken, helikopterden geriye eser kalmadığı dikkati çekti.

The L.A. Country Coroner's Office'in resmi açıklamasına göre kazada helikopterde bulunan 9 kişinin cesetleri de enkazdan çıkarıldı.

5e31320155428407e06fd1b5.jpg

Enkazda meydana gelen yangın nedeniyle çok zor şartlarda gerçekleştirilen işlemler tamamlandı ve cansız bedenlerin tamamı bulundu.

Yapılan resmi açıklamada 'Müfettişlerimiz cesetlerin kimlik tespiti için aktif olarak çalışıyor. Buna ek olarak vücutlar üzerindeki otopsi işleri de yapılıyor.

5e31190a55428407e06fd102.jpg

'OLMASI GEREKEN CİHAZLAR YOKTU'

Ayrıca NTSB bir basın toplantısı düzenleyerek helikopterde ne arazi - yer kontrol ve uyarı sisteminin (TAWS) ne de uçuş data kayıt (FDR) ve kokpit ses kayıt cihazının (CVR) bulunmadığını duyurdu.

Efsane basketbolcu Kobe Brant ve kızı Gianna'nın da aralarında bulunduğu 9 kişiyi taşıyan helikopter, Kalifornia'nın Calabasas yakınlarında düştü.

People dergisinin haberine göre Kobe Bryant ve eşi Vanessa, aynı hava aracına birlikte binmeme konusunda bir anlaşma yapmıştı.

1041277376.jpg