Kocaelispor Ümraniyespor maçı ne zaman, saat kaçta, şifresiz hangi kanalda?

Kocaelispor Ümraniyespor maçı ne zaman, saat kaçta, şifresiz hangi kanalda?
2021-2022 sezonu Spor Toto 1. Lig ilk haftasında ligin yeni ekiplerinden Kocaelispor sahasında Ümraniyespor’u konuk ediyor. Taraftarlar ise Kocaelispor Ümraniyespor maçı ne zaman, saat kaçta, şifresiz hangi kanalda sorusuna yanıt arıyor.

Spor Toto 1. Lig 2021-2022 sezonu ilk hafta maçında ligin yeni ekiplerinden birisi olan Kocaelispor sahasında Kocaeli Stadyumu’nda Ümraniyespor’u ağırlıyor. Oldukça etkili bir hazırlık dönemi geçirerek lige iyi bir başlangıç yapacağının müjdesini veren Kocaelispor, sezonu zirvede tamamlayarak Süper Lig’e dönmek istiyor.

16 Ağustos 2021 Pazartesi gününde saat 20.30’da başlayacak Kocaelispor Ümraniyespor maçı Bein Sports Max 1 ekranlarından canlı yayınlanıyor.

İki takımda tarihlerinde ilk kez karşı karşıya geliyorlar. Kocaelispor sezon öncesinde oynadığı hazırlık maçlarında; Antalyaspor’u 1-0, Çaykur Rizespor’u da 3-2 ile geçerken; Ümraniyespor ise oynadığı 5 hazırlık maçında sadece 2 galibiyet alabildi. Giresunspor’u 2-0 ve Altay’ı da 3-1 ile geçen Ümraniyespor zorlu Kocaelispor deplasmanında puan ya da puanlar arıyor.

Stat: Kocaeli Stadyumu
Tarih: 16 Ağustos 2021 Pazartesi
Saat: 20.30
Yayın: Bein Sports Max 1