Miami ve Ümraniye'deki ev fiyatlarını karşılaştırdı: 'Miami daha ucuz'

Miami ve Ümraniye'deki ev fiyatlarını karşılaştırdı: 'Miami daha ucuz'
Twitter'da komedyen Kaan Sekban, kendi hesabından Miami ve Ümraniye'deki ev fiyatlarını karşılaştırdı. Miami'deki villanın fiyatıyla Ümraniye'deki bir dairenin fiyatının aynı (6 milyon TL) olduğunu gören Sekban, "Kura rağmen Miami Ümraniye'den daha ucuz" ifadelerini kullandı. Sosyal medyada çok kısa sürede gündem oldu.

Komdyen Kaan Sekban Twitter''da yaptığı bir paylaşımla kısa sürede gündem oldu.

Dün akşam saatlerinde oldukça ilginç bir karşılaştırma yaptı. Paylaşımında Miami’deki villaların İstanbul Ümraniye’deki dairelerle eş değer fiyat etiketlerine sahip olduğunu belirten Kaan Sekban’ın tweet’i sosyal medyada en çok konuşulanlardan biri haline geldi.

MİAMİ DAHA UCUZ

Kaan Sekban, paylaştığı gönderide Miami’deki satılık bir villa ilanını paylaştı. Sekban’ın dediğine göre Miami’deki villanın fiyatı 400.000 dolar, yani güncel kur ile yaklaşık 6 milyon TL. Aynı fiyat etiketinde Türkiye, İstanbul’dan ev arayan Sekban, aradığını Ümraniye’de buldu.

Sekban’ın Ümraniye’de bulduğu evin fiyatı da yaklaşık 6 milyon TL. Ancak Ümraniye’deki ev ne okyanus kıyısında, ne müstakil ne de villa. Kendisi 2+1 ve Ümraniye’de binaların arasında bir daire. Twitter’da dün geceden beri bu konuşuluyor.

BU PAYLAŞIMA GELEN TEPKİLER DE OLDUKÇA TRAJİKOMİK:

İlgili Haberler