Konuş Kocaeli İYİ’ler geliyor

Konuş Kocaeli İYİ’ler geliyor
İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız öncülüğünde, önceki yıllarda İYİ Parti ekibi “İzmit’te 41 noktada aynı anda” parolası ile esnaf, vatandaş ve köy ziyaretleri gerçekleştirdi.

YENİÇAĞ/ KOCAELİ- Ahmet Su İçmez

Bu yıl itibariyle; vatandaşın sesine ses olmak adına İYİ Parti Kocaeli İl Başkanlığı, İl Başkanı Şanbaz Yıldız ve yönetimi ile 12 ilçe başkanı ve yönetimlerinin katılımıyla Kocaeli’ne çıkartma yapıyor. Ziyaretler bugün itibariyle Dilovası’nda devam etti.

İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, İl Başkanı Şanbaz Yıldız, Dilovası İlçe Başkanı Emin Yılmaz, ilçe başkanları, il ve ilçe yöneticileri, belediye meclis üyeleri İYİ Partili Kadınlar ve Gençlik Kolları program öncesi ilçe binasında bir araya gelerek Dilovası esnaf ziyareti ve çat kapı ev programı öncesi istişarelerde bulundular.

İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Sayın Lütfü Türkkan sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımda, “Bugün Dilovası’nda İl Başkanı Şanbaz Yıldız ve teşkilatımız ile birlikte önce İstişare Toplantısı yaptık. Sonra da sokakta vatandaşın sıkıntılarını dinleyip, çözüm önerilerimizi anlattık.” açıklamalarında bulundu.

İYİ Parti Kocaeli il Başkanı Sayın Şanbaz Yıldız sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımda, “Genel Başkanımız Sn. Meral Akşener’in liderliğinde İYİ Parti Kocaeli olarak il ve ilçe teşkilatlarımızın koordineli çalışmalarıyla birlikte iktidar yürüyüşümüzü taçlandıracağız.” dedi

Şanbaz Yıldız, vatandaşların sıkıntılarını ve isteklerini dinledi. “Dilovası değişim istiyor. Esnafımızın, vatandaşımızın sıkıntılarını yerinde dinleyerek çözüm önerilerimizi paylaştık. Esnaf pahalı yaşam şartları ve fiyatların düzensiz artışından dolayı çok dertli. Çözüm İYİ Parti iktidarında. Teveccühünü ve ilgisini bizlerden esirgemeyen tüm hemşerilerimize teşekkür ediyoruz. Türkiye güneşli günlere kavuşacak. Ziyaret edilmedik esnaf, çalınmadık kapı, selam verilmeyen vatandaş bırakmayacağız” dedi.