BluTV’den oyun severlere müjde!

BluTV’den oyun severlere müjde!
BluTV, oyunseverleri ekran başına toplayacak bir oyun belgeseli yayınlayacağını duyurdu. İşte ayrıntılar...

Oyun severler ekran başına kilitlenecek

ShiftDelete''den alınan bilgilere göre, Yerli dizi ve film akış platformu olan BluTV, rakipleri Hulu ve Exxen ile rekabetini sürdürmeye devam ediyor. Bu süreçte yepyeni film, dizi ve belgesellerle bizleri karşılayan şirket, şimdi de yeni bir yapım getiriyor.

Şirket, belgesellere farklı bir soluk katacak gibi görünüyor. Oyun severleri ekran başına kilitleyecek oyun belgeseli yakında BluTV’de olacak. İşte ayrıntılar…

‘Oyun’ belgeseli 17 Mart’ta BluTV’de

Oyunlar kendi kendilerine başlıca bir sektör olmaktan çıkıp, bir de sinema sektörüne de sıçramaya başladı. Mortal Kombat, Resident Evil, Ready: Player One gibi filmler ise bunun en büyük kanıtı. Şimdi ise konusu oyunlar ve ismi ‘Oyun‘ olan bir belgesel BluTV’ye geliyor.

17 Mart‘ta gösterime girecek belgesel, BluTV’nin resmi Twitter hesabından paylaşılan bir tweet ile duyuruldu. Şirketin paylaştığı görsele ve açıklamasına bakılırsa belgesel, oyunların geçmişten günümüze kadar yaşadığı değişimi ve gelişimi konu alacak gibi görünüyor.

Yapılan açıklamada şu cümlelere yer verildi:

Bir zamanlar oyun kasetlerini üfleyerek takmak bir ritüeldi. Adaptör ısınmış ya da kol bozuk bahanelerine sığınmak ise işin içinden kolayca kurtulmaktı. Oyun dünyasının o eski günlerden bu zamana kadar gelişimi, #Oyun belgeseliyle 17 Mart Perşembe BluTV’de!