Trabzon’da yabancı operasyonu

Trabzon’da yabancı operasyonu
Gelecek sezon yarışacağı her alanda iddialı bir takım kurmayı planlayan Trabzonspor, yeni sezonda takımın başında olması beklenen Vahid Halilhodzic’in, yabancı oyuncular arasında en çok

Bosingwa ve Bourceanu’yu beğendiği ve bu oyuncuların dışında diğer yabancıların ekonomik manada değeri bulunması halinde satılmasını istediği ifade edildi. Janko, Colman, Henrique, Celustka, Bamba ve Malouda gibi isimleri düşünmeyen Halilhodzic’in kadroda sorunlu ve sorun oluşturacak futbolcu istemediği belirtildi. Dünya Kupası’nda Fildişi Sahili takımıyla kendisini göstermesi beklenen Sol Bamba’nın satışına da finaller sonrası onay verilecek. Celutska’nın İngiliz Premier Lig’de taliplilerinin olması bordo-mavililerin gelecek sezon yabancı oyuncuların transferi noktasında elini rahatlatırken, tek sıkıntı Marc Janko’da yaşanıyor. Talibi olmayan bu oyuncunun satılması halinde Trabzonspor yıllık 1 milyon 600 bin eurodan kurtulmuş olacak. Öte yandan Trabzonspor, uzun süreden beri ilgilendiği Turgut Doğan Şahin’in transferinden ise vazgeçti.


Fırtına’da Adrian krizi
Trabzonspor’un Al Nasrr’a sattığını açıkladığı Polonyalı yıldız, “Kimseyle anlaşmadım” dedi. Trabzonspor, Adrian için Al Nassr kulübü ile 3.2 milyon Euro karşılığında anlaşmaya vardığını açıklasa da Polonyalı futbolcunun Suudi Arabistan’a gitmeye hiç niyeti yok. Ülkesinin Przeglad Sportowy gazetesine konuşan Adrian, “Ben kimseyle birşey imzalamadım” açıklamasında bulundu. 
Murat Taşkın