Fenerbahçe için daha ne yapsın Volkan? Konya'yı da yıktı

Fenerbahçe için daha ne yapsın Volkan? Konya'yı da yıktı
Süper Lig'de ikincilik için Fenerbahçe'yi takip eden Konyaspor, sahasında Volkan Demirel'in çalıştırdığı Kargümrük'e yenildi

Volkan Demirel, Fenerbahçe''nin kalesini yıllarca korudu. Şimdi teknik direktör. Karagümrük''ün başında. Ve Karagümrük''ün başındayken yine Fenerbahçe için müthiş bir galibiyet aldı takımıyla.

Konyaspor, lig ikinciliğinde Fenerbahçe''nin peşindeydi. Sahasında bu sezon ikinci yenilgisini alınca Fenerbahçe''nin 4 puan gerisinde kaldı şimdi. Haliyle şansı da azaldı tabi.

Oysa Konyaspor için maç iyi başlamıştı.

23. dakikada Bytyqi''nin golüyle öne de geçmiş, 42. dakikada Soner Dikmen''in şutunun direkten dönmesiyle de mutlak bir golden olmuştu.

Ama ikinci yarıda işler tersine döndü. Bu yarının ilk dakikalarının dışında gol arayan taraf Karagümrük''tü. Zaten Pesic''in direkten dönen topu da bunun kanıtıydı.

Ne olduysa 70. dakikada oldu. Volkan Demirel, sihirli bir dokunuş yaptı takımına, Ahmed Musa''nın yerine Karamoah''ı aldı sahaya. İşte o Karamoah, Konyaspor''u bitiren adam oldu. 82''de Samed''in attığı golün pasını verdi, 84''te de Konyaspor ağlarını bu kez kendisi havalandırdı.

Her şey bir kaç dakika içinde olup bitti yani. Konyaspor ne olduğunu anlayamadan yenildi. Koskoca sezonu haftalarca ilk ikide geçen Konyaspor, bu yenilgiyle hedefinden şaştı. Fenerbahçe''nin 4 puan gerisinde kaldı.

Karagümrük ve Volkan Demirel''i kutlarız. İlhan Palut''a gelince. Konyaspor ligi ikinci bitiremese de sezonun en başarılı takımlarındandır yine de. Bazen top istemeyince olmuyor işte.

İlgili Haberler