Konyaspor’dan Ahmet Çalık için başsağlığı açıklaması

Konyaspor’dan Ahmet Çalık için başsağlığı açıklaması
İttifak Holding Konyaspor, bu sabah geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden futbolcusu Ahmet Çalık için sosyal medyadan bir paylaşımda bulundu.

Konyaspor’da forma giyen milli futbolcu Ahmet Çalık, bu sabah geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti. Formasını giydiği Yeşil-Beyazlı kulüpten açıklama geldi.

Konyaspor Kulübü, geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden 28 yaşındaki futbolcu Ahmet Çalık için sosyal medya hesabından başsağlığı mesajı paylaştı.

Yeşil-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, “Konyaspor''umuza geldiği ilk günden bu yana taraftarımızın ve şehrimizin sevgisini kazanan futbolcumuz Ahmet Çalık''ı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Başta futbolcumuz Ahmet Çalık''ın ailesi olmak üzere hepimizin başı sağ olsun” denildi.

KAZA NASIL OLDU?

Kaza, saat 09.00 sıralarında, Gölbaşı ilçesi Hacılar Mahallesi''nde meydana geldi.

Ahmet Çalık''ın kullandığı 06 CLK 94 plakalı araç, Ankara-Niğde yolunda kontrolden çıkıp, şarampole devrildi. Kazayı görenlerin ihbarıyla bölgeye sağlık ekibi ve güvenlik güçleri sevk edildi.

Sağlık görevlilerince yapılan kontrolde, araçta yalnız olan Ahmet Çalık''ın yaşamını yitirdiği belirlendi. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

İlgili Haberler