Konyaspor'dan İzmir Marşı

Konyaspor'dan İzmir Marşı
Konyaspor taraftarı, Portekiz ekibini konuk edeceği UEFA Avrupa Ligi karşılaşmasında ByLock kullandığı iddiası ile hakkında soruşturma başlatılan eski başkan Ahmet Şan'ın söylemedikleri için teşekkür ettiği İzmir Marşı'nı söyleyeceklerini duyurdu.

Konya Büyükşehir Belediye Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak maç TRT ve Tivibu Spor 2'den naklen yayınlanacak. Karşılaşmayı Makedonya Futbol Federasyonundan hakem Aleksandar Stavrev yönetecek.

UEFA Avrupa Ligi'ne istediği gibi başlayamayan Atiker Konyaspor, Vitoria Guimaraes karşısında ilk galibiyetini almak istiyor. Yeşil-beyazlılar, bu sezon UEFA Avrupa Ligi'ndeki ilk maçında deplasmanda Fransa ekibi Olympique Marsilya'ya 1-0 yenildi.

İZMİR MARŞI OKUNACAK

Konya'da yayınlanan yerel Yeni Meram gazetesinin haberine göre Konyaspor taraftarı, maçın açık kanaldan yayınlanacak olması sebebiyle İzmir Marşı hep beraber söylenecek.

Tolga Durmaz imzalı haberde Konyaspor'la ilgili kamuoyundaki algıyı düzeltmek adına marşı seslendireceği belirtildi.

OLAYIN ÖNCESİ

Atiker Konyaspor Başkanı Ahmet Şan'ın bir taraftar grubunun toplantısında, ''Bugün Türkiye'de malesef tüm statlar 'İzmir Marşı' söylüyor. Konya hariç. Konya çünkü, bu ülkenin biraz önceki saydığım sıfatlarla, ülkenin birliğini ve her zaman milli maçlarda gördüğümüz, tek bayrak, tek devlet, tek vatan duygusuyla hareket eden Nalçacılılardan bu gücünü alıyor'' sözleri sosyal medyada tepki görmüştü. 

Ahmet Şan'ın daha sonra FETÖ'yle ilgili bir davadan dolayı ifadesi alınmış. Bu durumun ardından Şan kulübe zarar gelmemesi için Konyaspor Başkanlığı'ndan istifa etmişti.

İlgili Haberler