Vatandaşların çöken yolda yaşadığı panik anları kameraya yansıdı

Vatandaşların çöken yolda yaşadığı panik anları kameraya yansıdı
Bartın, Sinop, Kastamonu ve Samsun'u sel vurdu. Şiddetli yağış sonrası Bartın-Karabük yolunda çökme meydana geldi. Sel felaketlerinde yollar çöktü, toprak kaydı, köprüler yıkıldı. Vatandaşların yaşadığı panik anları da kameralara yansıdı

Bartın, Sinop, Samsun ve Kastamonu''da şiddetli yağışlar sonrası sel felaketleri yaşandı. Yağmurlardan en çok etkilenen noktalar Bartın Ulus; Sinop Ayancık, Türkeli ve Erfelek; Kastamonu Devrekani, Pınarbaşı, Bozkurt, Azdavay oldu. Sinop''ta Ayancık Devlet Hastanesi risk nedeniyle tahliye edildi.

BARTIN''DA SEL SULARI BÜYÜK HASARA YOL AÇTI

Bartın''da etkili olan şiddetli sağanak bazı bölgelerde sele yol açtı, araçlar sürüklendi, çok sayıda iş yeri ve evi su bastı.

Akşam saatlerinden itibaren başlayan sağanak, Ulus ilçesi ile ilçeye bağlı Kumluca ve Apdipaşa beldesinde hayatı olumsuz etkiledi.

BARTIN-KARABÜK YOLU ÇÖKTÜ

Yağış nedeniyle Bartın-Karabük kara yolu Yenihan mevkisinde yol çöktü, bir araç sel sularına kapıldı, araçta bulunan iki kişi AFAD ve vatandaşlar tarafından kurtarıldı, evlerde mahsur kalan 20 kişi karayolları ve belediye iş makineleriyle kurtarıldı.

Bazı vatandaşlar ise çöken yoldan son anda kaçarak canlarını kurtardı. O anlarda yaşanan panik, kameralara da yansıdı.

İlgili Haberler