Korona maskesi kansere iyi gelecek! İşin sırrı haberde gizli

Korona maskesi kansere iyi gelecek! İşin sırrı haberde gizli
Kişiye özel gömlek tasarım markası Royal Breed, zor günlerden geçtiğimiz yeni tip korona virüs salgını döneminde maddi sıkıntı yaşayan kanser hastası çocuklara ve ailelerine yardım eli uzatıyor.

Artan gömlek kumaşlarını yıkanabilir maskelere dönüştüren firma, flamingoların, yaprak ve çiçek desenlerinin süslediği renkli maskelerle, Kansersiz Yaşam Derneği’ne destek sunmak isteyenler için güzel bir alternatif sunuyor.

5 Haziran Dünya Çevre Günü’nde “Umut” yazıp 4381’e mesaj atanlar, hem Kansersiz Yaşam Derneği’ne 10 TL bağış yapıyor hem de Royal Breed tarafından Dünya Çevre Günü’ne özel hazırlanmış yıkanabilir maskeye sahip oluyor. Bunun için bağışınızın alındığına dair telefonunuza gelen mesajı, Kansersiz Yaşam Derneği’nin Instagram hesabına DM’den göndermeniz yeterli.

DÜNYAYI KORUMANIN FORMÜLÜ, BİLİNÇLİ TÜKETİM VE DAHA AZ ATIK

7 milyar insan ve binlerce canlı türü için bir tane dünya var! Böyle tüketmeye devam edersek 2050 yılında 3 tane dünya bile insanlara yetmeyecek. Uzmanlara göre gelecekte, denizlerde balıktan çok çöp olacak. Dünyayı korumanın formülü, bilinçli tüketim ve daha az atık…

Royal Breed Ailesi olarak “Döngüsel Ekonomi” üzerinde kafa yoruyor, tüm atıklarımızı azaltmak ve yeniden kullanmak için çalışıyoruz.

Artan kumaşlarla maskeler üretip iyiliğe dönüştürüyoruz.

Kurumsal imajlar yenilendikçe, eski karton çantaları atmayıp, yeni etiketlerle tekrar kullanıyoruz.

Elde kalan parça kumaşları, İSMEK gibi ücretsiz eğitim kurumlarına bağışlayarak kadınlarımızın meslek edinmesine katkıda bulunuyoruz.

Kovid-19 sonrası yeni bir dünya üzerinde düşünürken, ilhamımız yine doğadan… Tabiatın kendi döngüsünde atık yok. 5 Haziran Dünya Çevre Günü’nü kutlarken, her birimizin bireysel özeni, geleceğimiz üzerinde etkili olacak.

Unutma, dünya sen değiştiğinde değişir!

2wetyuijoks.jpeg