Korona virüs Rüştü Reçber'e Işıl Reçber'den mi bulaştı?

Korona virüs Rüştü Reçber'e Işıl Reçber'den mi bulaştı?
Korona virüse yakalanan efsane kaleci Rüştü Reçber'in, virüsü eşinden aldığı iddia edildi.

Çin'in Wuhan kentinden yayılan ve kısa sürede tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüs, Türkiye'de de kabus yaratmaya devam ediyor. Şu ana kadar virüsten 108 vatandaşımız hayatını kaybederken, 5 binin üzerinde vatandaşımız da virüsten kurtulmak için mücadele ediyor.

Korona virüs testi pozitif çıkan isimlerden biri de milli file bekçisi Rüştü Reçber oldu. Reçber'in virüsü nereden almış olabileceği hakkında bomba bir iddia ortaya atıldı. Buna göre, Reçber'in hayat arkadaşı Işıl Reçber'in Amerika'dan döndükten sonra 14 günlük karantina kuralına uymadığı ve bu nedenle Rüştü Reçber'in virüsü eşinden kapmış olabileceği iddia edildi. 

KENDİNİ SAVUNMUŞTU 

Rüştü Reçber'in eşi Işıl Reçber, yakın zamanda Amerika'dan dönmüş ve coronavirüs nedeniyle 14 gün karantina altına alınması kuralına uymamıştı. Işıl Reçber'in savunması ise pes dedirtmişti. Amerika'dan Türkiye'ye dönen Işıl Reçber, evde karantinada olması gerekirken Etiler'deki güzellik merkezine gitmiş ve bir de sosyal medya hesabından güzellik merkezindeyken paylaşımlar yapmıştı. Kanal D'de yayımlanan 2. Sayfa adlı magazin programına bağlanarak açıklamalar yapan Işıl Reçber'in savunması ise 'pes artık' dedirtmişti.

ABD’den döndükten sonra neden 14 gün boyunca evinde beklemediği sorulan Reçber, şunları söyledi: ''Burası benim kendi sağlık kuruluşum ve kliniğim, biz burada bağışıklık sistemini kuvvetlendirmek için uygulamalar yapıyoruz. Ozon terapi; kanınız alınıyor 100 ml kadar, içine ozon karıştırılıp size enjekte ediliyor. Ben işimden evime gidiyorum. Zaten kimse beni başka türlü dışarıya çıkaramaz.''

"BENİM NEGATİF ÇIKTI" 

İddialara açıklık getiren Işıl Reçber, "Kritik süreçler ve çok zor, Allah benim değerli eşimle beraber tüm hastalara acil şifa kolaylık versin. Tek ricam şu süreçte insanların biraz daha vicdanlı ve saygılı olabilmeleri. Ailecek yaptırdığımız testlerde benim, kızımın ve oğlumun negatif sadece eşimin pozitif çıkmıştır" dedi. 

 

 

İlgili Haberler