Oytun Erbaş berbat bir konuyla geri döndü

Oytun Erbaş berbat bir konuyla geri döndü
Korona salgının başında virüsün Türklere bulaşmadığı iddiasıyla gündem olan Doç.Dr. Oytun Erbaş yine çok konuşulacak bir iddiayla gündem oldu.

Çin Vuhan kentinde ortaya çıkan ve ardından bütün dünyayı etkisi altına alan korona salgınının Türkiye’ye sıçramasından önce virüsün Türklere bulaşmadığı iddiasıyla büyük tartışma yaratan Oytun Erbaş, adın yine çok söz ettirecek bir iddiayla geri döndü.

"DIŞKI BÜYÜKLÜĞÜ UZUN YAŞAMLA İLGİLİ"

Erbaş, 4 ay önce Youtube’da International Press kanalına konuk olan Erbaş, dışkı büyüklüğünün uzun yaşamla ilgili olduğunu söyledi.

Erbaş açıklamasında “Dışkı miktarı. Dışkı miktarı bol olacak. Az yapıyorsan bağırsak gidik demek. Bi yapıyorum hocam bir tabak. Günde iki yapıyorum çok yapıyorum. Afrika’da bir insan ne kadar çok dışkılıyorsa o kadar sağlıklıdır diyorlar. Miktar büyük olacak. Dışkısı bol olan uzun yaşar” şeklinde konuştu.

“AKP OLMASAYDI AKADEMİSYEN OLMAZDIM”

Oytun Erbaş katıldığı bir televizyon programında da “AKP olmasaydı akademisyen olamazdım” ifadelerini kullanmıştı.

“PAZARCI” DEDİĞİ BABASI BANKA MÜDÜRÜ ÇIKMIŞTI

Diğer yandan Erbaş, katıldığı bir programda babasının pazarcı olduğunu söylemiş ancak babası banka müdürü çıkmıştı. “Dedem pazarcıydı” diyen Erbaş’ın dedesinin de veteriner olduğu ortaya çıkmıştı.

İlgili Haberler