Koronadan vefat eden gazeteciyle ilgili şok eden gelişme

Koronadan vefat eden gazeteciyle ilgili şok eden gelişme
Efsane İstihbarat Şefi Bülent Denli, korona virüsten vefat eden gazeteci Berna Nuri Süer ile ilgili bir paylaşımda bulundu.

Denli, paylaşımında vefat eden gazeteci Süer’in aşı karşıtı olduğunu belirtirken şu ifadeleri kullandı:

OLMADI ÇOCUK OLMADI... İNADINA YENİLDİN... BENİ, ÇOCUKLARINI VE EŞİNİ VE SENİ SEVENLERİ GÖZÜYAŞLI BIRAKTIN... ÇOOOOKKKK... AMA ÇOK ÜZGÜNÜM.... Gazetecilikte uzun yıllar birlikte çalıştık.. Abi-kardeş gibiydik... Aradan uzun yıllar geçti. Çok iyi bir gazeteci oldu. Harika bir yuva kurdu... Dünya güzeli iki yavrusu ve harika bir eşi vardı.. sosyal medyada mutluluğunu sık sık dile getirirdi. Aşı karşıtı idi. Bir gün dayanamadım. Müdahale ettim. Aşının emperyalistlerin oyunu olduğuna inanmıştı. Yolundan döndüremedim. Bir gün covid testlerinin pozitif olduğu açıkladı. HASTANEYE YATTI. Kısa sürede atlatacağına inanıyordu. Ben de öyle.. Sağlam, atletik bir yapısı vardı.. Çocukları küçüktü... Anneleri ile her gün ziyarete gidiyor çocuksu resimleri ve hadi iyileş baba mesajları ile moral veriyorlardı.. 3-4 yaşındaki oğlunun son isteği babasının iyileşmesi ve evlerinin terasında her zaman olduğu gibi dans etmekti. Ona söz verdi.. Merak etme dans edeceğiz dedi... OLMADI ÇOCUK OLMADI... İNADINA YENİLDİN... BENİ, ÇOCUKLARINI VE EŞİNİ VE SENİ SEVENLERİ GÖZÜYAŞLI BIRAKTIN...

Süer 10 gün önce yakalandığı hastalık sürecinde 3 gün önce iyi olduğuna yönelik mesaj göndermişti.

Çocuklarının ve eşinin hastane sürecinde sürekli destek olduğu Süer’e çocukları “Merhaba babası seni çok özledim. Umarım en kısa zamanda iyileşirsin” diye yazılı kağıt tutarken Süer de sosyal medya hesabından eşine “10 gündür ayrıyız ama 12.evlilik yıldönümünde yine kutlayacağız” diye paylaşım yapmıştı.

İlgili Haberler