Koronalı kardeş polislerden gerçeği öğrenince şaşkına döndü

Koronalı kardeş polislerden gerçeği öğrenince şaşkına döndü
Kocaeli'de, korona virüs testi pozitif çıkan Berat Akbulut, karantina ihlali yapınca, öz abisi tarafından ihbar edildi.

Kocaeli'de, korona virüs testi pozitif çıkan Berat Akbulut, karantina ihlali yapınca, öz abisi tarafından ihbar edildi.

ŞAŞKINLIK YAŞADI

İzmit ilçesi Kozluk Mahallesi'nde yaşanan olayda, bir süre önce yaptırdığı korona virüs testi pozitif çıkan 18 yaşındaki Berat Akbulut, evde karantinaya alındı. Önceki akşam sıkılan Akbulut, kimseye görünmeden dışarı çıktı.

PARA CEZASI 

Bunu fark eden abisi Ferhat Akbulut ise bir an bile tereddüt etmeden öz kardeşini polise ihbar etti. İhbar sonrası eve dönen Berat Akbulut, kapıya gelen polislerden abisinin kendisini ihbar ettiğini öğrenince şaşkına döndü. Berat Akbulut'a 3 bin 150 lira para cezası uygulandı. Ayrıca ev karantinasını ihlal ettiği için karantina altında tutulmak üzere yurda konuldu.

"VİCDANIM RAHAT"

Sabah'tan Abbas Çakır'ın haberine göre, ağabey Ferhat Akbulut, "Kardeşim sıkılmış olacak ki evdekilere fark ettirmeden dışarı çıkmış. Arkadaşlarım arayıp kendisini dışarıda gördüklerini söyleyince, ilk önce güzel bir dille uyardım. Ama uyarıma rağmen önceki akşam yine dışarı çıktığını fark edince, polisi aradım. Polis gelince ve benim ihbar ettiğimi öğrenince şaşırdı. Güldü ve 'Ağabey bu cezayı sen ödeyeceksin' dedi. Yurda yerleştirildi" diye konuştu.

Ağabey Akbulut, "Asla pişman değilim. Hatta bu karantinayı ihlal eden babam veya annem dahi olsa bile hiç düşünmem yine yaparım. Affetmem. Sevdikleri için, toplum için bu şekilde davranılması gerekir. Vicdanım rahat" dedi.

SABAH