KPSS ön lisans sınav sonuçları ne zaman açıklanacak

KPSS ön lisans sınav sonuçları ne zaman açıklanacak
Bugün KPSS ön lisans sınavı gerçekleştirildi. Peki, KPSS sınav sonuçları ne zaman açıklanır? Sınav soru kitapçığı ve soru cevapları da binlerce memur olmak isteyen vatandaşın merak konusu oldu. Sınav zor muydu, kolay mıydı? ÖSYM tarih verdi....

KPSS 2018 önlisans sınavı milyonlarca vatandaşın katılımıyla gerçekleşti. Peki ön lisans sınav sonucu ne zaman açıklanacak? Sınavda çıkan sorular, tartışmalı sorular var mı? Hangi sorular zordu? Soru cevapları ne zaman saat kaçta yayınlanacak? KPSS ön lisans sınavı zor muydu, kolay mıydı? Yorumlar nasıl... Devlet memuru olmak isteyen binlerce vatandaşın merak ettiği detaylar haberimizde olacak. Bu sabah sınava saniyelerle geç kalan adaylar içeriye giremedikleri için hayalleri yıkıldı. Bazı adaylar binaların girişinde bulunan güvenlik görevlileriyle tartışarak gözyaşlarına bulundu. 15 dakika kuralının uygulandığı KPSS ön lisans sınavı saat 10.15'te başladı. 2018 KPSS ön lisans sınav sonuçları ne zaman açıklanacak ile ilgili ayrıntılar.

KPSS ÖN LİSAN SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK

KPSS ön lisans sınavı bugün 4 Kasım 2018'de gerçekleşti. Sınav sonuçları 29 Kasım 2018'de ÖSYM'nin resmi internet sayfasından ya da yenicag.com.tr'den açıklandığında öğrenebileceksiniz.

KPSS ÖN LİSANS SINAV SORU KİTAPÇIĞI VE CEVAPLAR

Sınav bugün gerçekleştiği için henüz sınav soru kitapçığı yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haber sitemizde bulunacak.

2018 KPSS ÖN LİSANS SINAVI ZOR MUYDU, KOLAY MIYDI?

Bugün sınava giren memur adayları sosyal medya hesaplarından sınav ile ilgili bazı tüyolar verdi. Bazı kullancılar sınavın zor olduğunu bazı kullanıcılar ise kolay olduğunu söyledi.
İşte o yorumlardan bazıları...

Matematikteki sözel mantık sorusunu yapan

Kont Adnan’ın kuş foli şarkısını alıp soru yapmışlar ben ne diyeyim 

Yalçın ve Selami isminde canını seven varsa benimle tanışmasın bir süre!!! 

Poli foli sorusunda içinden doli yağayi doli şarkısını mırıldanmak

Kolaydı ama ben çalışmadım atanma şansını elimin tersiyle ittim resmen   

Buradan Suat ve Yalçın Ustayı bir o kadar da Poli ve Foli yi saygıyla anıyorum

KPSS önlisans sınavında çıkan sorulara buradan ulaşabileceksiniz.