KPSS önlisans sınavı soru ve cevapları yayınlandı

KPSS önlisans sınavı soru ve cevapları yayınlandı
KPSS önlisans soru ve cevapları yayınlandı mı? sorusunun cevabı bugün ÖSYM'den gelen son dakika bilgisine göre belli oldu. KPSS önlisans soru ve cevaplarına haberimizden ulaşabilirsiniz.

KPSS önlisans sınavı soru ve cevapları yayınlandı

Milyonlarca memur adayının girmiş olduğu KPSS önlisans sınavı soru ve cevapları yayınlandı. ÖSYM tarafından yapılan açıklamada Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) Önlisans soru ve cevapları yayımlandığı aktarıldı.

KPSS ÖNLİSANS SINAVI SORU VE CEVAPLARI

Duyuruda " 4 Kasım 2018 tarihinde uygulanan 2018-KPSS Ön LisansTemel Soru Kitapçığına, sınava başvuran adayların sınav sorularını inceleyebilmeleri amacıyla ÖSYM’nin Aday İşlemleri Sistemi üzerinden 6 Kasım 2018 tarihinde saat 16.15’ten itibaren erişilebilir. Sınava başvuran adaylar, 10 gün süreyle ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr adresinden T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleri ile soruların tamamına ulaşabilir. 2018- KPSS Ön Lisans Temel Soru Kitapçığı ile Cevap Anahtarı (% 10) aşağıdaki bağlantıda sunulmuştur. Merkezimiz tarafından yapılan sınavlarda okuyucu yardımı alan görme engelli adaylara; şekil, grafik, tablo, resim gibi görsel verilerin yer aldığı sorular ile karmaşık ifade içeren sorular sorulmamaktadır. 2018-KPSS Ön Lisans sınavında, yardımcılı görme engelli adaylara sorulmayan sorular (% 10) testlere göre aşağıda verilmiştir.

GENEL YETENEK: Bulunmamaktadır.

GENEL KÜLTÜR: Bulunmamaktadır.

Sorular, Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu kapsamında eser niteliğinde olup, telif hakları ÖSYM'ye aittir. ÖSYM'nin yazılı izni olmadan hiçbir şekilde çoğaltılamaz, dağıtılamaz ve yayınlanamaz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur. " ifadelerine yer verildi...

4 Kasım 2018 KPSS önlisans sınavı soru ve cevapları https://www.osym.gov.tr/ adresinden öğrenebileceksiniz.