Bu da Türk hakemlerinin Fransız olanı

Bu da Türk hakemlerinin Fransız olanı
2010 Dünya Kupası Fildişi Sahili ile Brezilya’yı karşı karşıya getiren mücadelede efsanevi futbolcu Kaka’nın gördüğü kırmızı kart, sosyal medyada yeniden gündem oldu.

2010 Dünya Kupası G grubunda Fildişi Sahili ile Brezilya’yı karşı karşıya getiren karşılaşma sosyal medyada yeniden gündem oldu.

Nedeni ise Fransız hakem Stephane Lannoy''un hayal kırıklığı yaratan performansı.

Bir dönem Galatasaray forması da giyen Fildişili Keita, Brezilya ile oynanan maçta oyuna sonradan dahil olmuş ve rakiplerine yaptığı sert müdahalelerin yanı sıra Kaka ile yaşadığı tartışmayla ön plana çıkmıştı.

Kaka ile iki kez karşı karşıya gelen Keita, efsanevi futbolcunun üzerine koşarken kendini yere bırakmıştı. Keita uzun süre ayağa kalkmazken Fransız hakem, Kaka''yı ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışına göndermişti.

Pozisyonun tekrarlarında ise Keita''nın Kaka''nın koluna çarparak yerde kaldığı gözükürken Keita''nın yüzünü tutması o günlerde oldukça tartışılmıştı.

Süper Lig’de de hemen hemen her hafta tanık olunan hakem hatalarına atıfta bulunan sosyal medya kullanıcıları, Kaka’nın oyundan atıldığı pozisyonu yeniden gündeme getirmeye başladı.

İlgili Haberler