Kuleyin'den Akşener'e destek

Kuleyin'den Akşener'e destek
İYİ Parti Genel İdare Kurulu üyesi Şükrü Kuleyin, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e "Sayın Genel Başkanım, biz 12 Eylül zindanlarından yılmadık, Erdoğan'ın tehditlerinden korkmayız" diyerek tam destek verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e yönelik "cezaevi" söylemlerine tepkiler sürüyor.

Seçim çalışmalarının son gününü İstanbul'da geçiren Akşener, bir dizi miting ve toplantı düzenleyecek. 

İYİ Parti Genel İdare Kurulu (GİK) üyesi Şükrü Kuleyin, etkinlikler öncesinde Akşener'e Kur'an-ı Kerim, seccade ve Türk bayrağı hediye etti. Kuleyin, Akşener'e "Sayın Genel Başkanım, bizleri cezaevleri korkutamaz. Biz darbeler gördük, zindanlar gördük, 12 Eylül'ün acımasızlığını yaşadık. Bu devrin tehditlerinden de korkmayız. Çıktığınız bu yolda yalnız değilsiniz. Sizinle yürüyen milyonlar adına cesaretiniz ve gücünüz daim olsun" ifadelerini kullandı.

kuleyin-akşener.jpg

Akşener'in bu hareket karşısında duygulandığı görülürken, bayrak, seccade ve Kur'an-ı Kerim-i 3 kez öpüp başına koyduktan sonra aldığı görüldü.

kuleyin-akşener2.jpg

Kuleyin'in, Akşener'e yaptığı konuşma ve takdimin ardından, çevredeki vatandaşlardan ve partililerden de Akşener'e destek sloganları atılması dikkat çekti.