Kuzeni yerine yoldan geçenleri vurdu

Kuzeni yerine yoldan geçenleri vurdu
İzmir'in Konak ilçesinde, iki kuzen arasında çıkan kavgada belinden çıkardığı silahla ateş eden Rıdvan K.'nin silahından çıkan mermiler, o sırada caddede bulunan 14 yaşındaki Ceren G. ve Suriye uyruklu Hannan Ramazan'a isabet etti. Ramazan'ın durumunun ağır olduğu öğrenilirken, polis baldırgana yakalamak için çalışma başlattı.

DHA'nın haberine göre, olay, bugün 14.00 sıralarında Rakım Erkutlu Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre önceden aralarında husumet bulunan iki kuzen Rıdvan K. ve Vedat A. yolda karşılaşınca ikili tartışmaya başladı.

Tartışmanın kavgaya dönmesinin ardından Rıdvan K., belinden çıkardığı silahlı ateşledi. Rastgele saçılan mermiler, o sırada caddede bulunan lise öğrencisi Ceren G. ile hurdacılık yapan Suriye uyruklu Hannan Ramazan'a isabet etti.

Çevre sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edilirken, yaralılar ambulansla Sağlık Bilimleri Üniversitesi (SBÜ) İzmir Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan Ramazan'ın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

İki kişiyi yaraladıktan olay yerinden kaçan Rıdvan K. ile Vedat A.'yı yakalamak için çalışma başlatıldı.

kuzen-01.jpgkuzen-02.jpg