La Casa de Papel: Kore, Netflix’te göründü!

La Casa de Papel: Kore, Netflix’te göründü!
La Casa de Papel: Kore, Netflix platformundaki yerini aldı. Dizinin menüsüne gelecek bölümler için hatırlatma butonu eklendi.

La Casa De Papel: Kore'nin Tanıtım Fragmanı yayınlandı

ShiftDelete - Netflix platformunun oldukça sevilen La Casa de Papel dizisinden güzel bir haber geldi. La Casa de Papel: Kore ismine sahip olacak yapımın zaten geleceğini Instagram hesabı üzerinden öğrenmiştik. Bu sefer de web sitesinde göründü ve bildirim almak için hatırlatma butonu da geldi.

La Casa de Papel dizisinin sona ereceğini öğrenen hayranlar bir hayli üzülmüştü. Bu noktada benzer suç temalı dizi arayışına girmişlerdi. Bu noktada bu haber hayranları epey bir sevindirdi. Buna ek olarak, dizi kadrosunda da daha önce çeşitli popüler Kore dizisinden gördüğümüz isimler yer aldı.

La Casa De Papel: Kore, 2. Tanıtım Fragmanı yayınlandı

La Casa de Papel: Kore, dizisinin açıklamasında Netflix, gizemli bir profesörden bahsetti. Buna ek olarak, Kore’nin yeni basılan paralarının çalınması için bir ekip kurulacağını da ekliyor. Bu noktada yeni gelecek dizinin orijinaline yaklaşıp yaklaşamayacağı da merak konusu olmaya devam ediyor.

Diziden ilk fragman 18 Ocak 2022 tarihinde gelmişti. Bugün itibariyle de resmi duyuruyu içeren La Casa de Papel: Kore 2. Tanıtım Fragmanı, Netflix resmi YouTube kanalı üzerinden yayınlandı. Bu sırada yorumlarda izleyiciler tarafından eleştiriler gelirken, olumlu görüşler de vardı.

La Casa de Papel: Kore kadrosunda Squid Game dizisinden biri var

La Casa de Papel: Kore kadrosunda Squid Game dizisinde yer alan Park Hae-soo adlı oyuncu dikkati çekiyor. Netflix‘in popüler dizisinin Kore uyarlamasında da oyuncu Berlin karakterine hayat veriyor. Buna ek olarak, La Casa de Papel dizisinin yaratıcısı olan Alex Pina, Kore uyarlaması dizinin de yapımcıları arasındaki yerini aldı.

La Casa de Papel: Kore oyuncu kadrosu

Profesör: Yoo Ji-tae

Seon Woojin: Kim Yunjin

Berlin: Park Hae-soo

Tokyo: Jun Jong-seo

Moscow: Lee Won-jong

Denver: Kim Ji-hun

Nairobi: Jang Yoon-ju

Rio: Lee Hyun-woo

Helsinki: Kim Ji-hoon

Oslo: Lee Kyu-ho