Cyle Larin Arsenal'e mi transfer oluyor? Londra merkezli kaynaklar açıkladı

Cyle Larin Arsenal'e mi transfer oluyor? Londra merkezli kaynaklar açıkladı
İngiltere Premier Lig ekiplerinden Arsenal'e yakın kaynaklar, Londra ekibinin transferde adı geçen Beşiktaşlı Cyle Larin ile ilgilenmediklerini açıkladı.

YENİÇAĞ SPOR // AYTUNÇ AKIN - ÖZEL

Beşiktaş''ta sezon sonu sözleşmesi bitecek olan golcü oyuncu Cyle Larin için sürpriz bir iddia ortaya atılmış ve İngiliz ekibi Arsenal ile ön anlaşma yaptığı iddia edilmişti.

LONDRA MERKEZLİ KAYNAKLAR AÇIKLADI

Londra ekibine çok yakın kaynaklar; Arsenal''in Larin için somut bir adım atmadığını ve iddiaların gerçeği yansıtmadığını belirttiler. Yine Londra merkezli kaynaklardan edindiğimiz bilgilere göre; Arsenal''de teknik direktör Mikel Arteta''nın kadro planlamasında Larin''in bulunmadığı öğrenildi.

ŞAMPİYONLUKTA BÜYÜK KATKI SAĞLADI

Geçtiğimiz sezon Sergen Yalçın önderliğinde ligde ve kupada mutlu sona ulaşan Beşiktaş''ta Vincent Aboubakar ile gol yükünü sırtlayan Cyle Larin çifte zaferde büyük katkı sağlamıştı.

11 milyon euro piyasa değeri olan Larin geçtiğimiz sezon 45 maçta 23 gol atıp 6 asist yaparken bu sezon ise 31 maçta 7 gol atıp 1 asist yaptı.

MİLLİ TAKIMDA DA DİKKAT ÇEKİYOR

Son dönemde Kanada''nın en önemli futbolcusu durumunda Cyle Larin 47 maçta attığı 23 golle milli takımın en golcü futbolcusu durumuna geldi.

İlgili Haberler