Lotodan tam 34 milyon kazandı! Numaraları yıllar önce rüyamda gördüm

Lotodan tam 34 milyon kazandı! Numaraları yıllar önce rüyamda gördüm
Avustralya'da yaşayan bir adam, 5 Aralık'ta oynadığı lotodan 3,4 milyon Avustralya doları (34 milyon lira) kazandı. Avustralyalı talihli, büyük ikramiyenin isabet ettiği sayıları rüyasında gördüğünü açıkladı.

Avustralyalı bir adam, lotonun rakamlarını rüyasında gördükten sonra oynadığı piyangodan 3.4 milyon dolar kazandı.

"YILLAR ÖNCE RÜYAMDA GÖRMÜŞTÜM"

Marion’da yaşayan adam, 5 Aralık’ta loto oynadı. ‘Set for Life’ adlı oyun için kupon dolduran talihli, “Benim favori oyunum. Her hafta oynarım. Yıllar önce rüyamda bu numaraları görmüştüm ve buna sadık kaldım. Yıllardır o numaraları oynuyorum ve sonunda büyük ikramiyeyi kazandım. Uydurmuyorum, gerçekten böyle oldu. Sezilerim kuvvetlidir ama böyle bir şey ilk defa başıma geldi. İnanmakta zorluk çekiyorum.” diye konuştu.

9 Aralık’ta markete bir şeyler almaya gittiğinde kupona bir şey isabet edip etmediğine batırdığını anlatan Avustralyalı talihli, “Baktılar, ikramiye isabet ettiğini gördüler ama tutar ne olarak belli değildi. Hemen çekilişi organize eden kurumun merkezine gittim ve ne kadar kazandığımı söylediler. Kulaklarıma inanamadım. Çok mutluyum” dedi.

TAKSİTLE ALACAK

Adı açıklanmayan, hayatının değiştiğini, eşinin de kendisinin de çalışmayı bırakıp emekli olacaklarını, hayatın tadını çıkarıp çocuklarına destek olacaklarını söyleyen adam, ikramiyeyi 20 yıl süreyle 14 bin 269 Avustralya doları (142 bin lira) taksitle alacak.

(Kaynak: Diken)

İlgili Haberler