Lucescu: Önce Galatasaray

Lucescu: Önce Galatasaray
Gelen tüm tekliflere, “Galatasaray’a söz verdim” yanıtını veren Rumen teknik adamın geleceği Başkan Özbek ile yapacağı zirvede netlik kazanacak.

Uzun süredir Galatasaray’da ve şimdi de Fenerbahçe’de başlayan teknik direktör arayışları paralelinde her zaman olduğu gibi Mircea Lucescu gündemin 1 numarasında... Ancak kurt hocanın talipleri sadece Türkiye’den değil. 12 yıllık Shakhtar Donetskmacerasına kısa süre sonra nokta koyacağını duyuran Rumen hocaya teklif üzerine teklif yağıyor. Şu ana kadar Portekiz’in ünlü kulübü Porto, Fransa’dan Marsilya ve İtalya’dan Lazio, ilgisini aktaran ilk kulüpler. Ancak bu noktada Lucescu’nun tavrı, Galatasaraylılar’ın yüreğine su serpecek türden.

Başkanla görüşecek

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ile bir süre önce masaya oturan ve yeni sezon planları hakkında fikir alışverişi yapan Lucescu, kendisine iletilen tekliflere, “Ben sezon sonu için Galatasaray’a söz verdim. Önce Galatasaray ile görüşeceğim. Bu görüşmeden çıkacak sonuca göre karar alacağım” yanıtlarını veriyor. Bu arada Luce’ye yakın kaynaklar, “Hocanın kararında ekonomik tablodan çok gelecek yapılanması ve çalışma şartları belirleyici olacak” vurgusunu yapıyor.