Ahmet Nur Çebi'den heyecanlandıran Luis Suarez ve Lacazette açıklaması

Ahmet Nur Çebi'den heyecanlandıran Luis Suarez ve Lacazette açıklaması
Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, siyah-beyazlı ekibin antrenmanı öncesi açıklamalarda bulundu. Başkan Çebi, gündemde bulunan isimlerden Luis Suarez ve Lacazette sorusuna yanıt verdi.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Başkan Çebi, transferlerle ilgili son durumu aktardı.

Çebi, kendisine sorulan "Luis Suarez, Lacazette isimleri konuşuluyor. Forvet transferi konusunda bu isimlere ilgi var mı?" sorusuna, "Her konuda, her mevkide çalışıyoruz. Gidecek oyuncuların yerine koyacak oyuncular için planmalamız var. Bu sene biraz daha erken, biraz daha çabuk hareket etmek istiyoruz. Birkaç ismi marka olabilecek isimlerden seçeceğiz. Markalarımızı kendimiz de yaratmak istiyoruz. Amacımız marka almaktan daha çok marka yaratmak." diye cevap verdi.

"Başka transfer yapılacak mı" sorusuna Başkan Çebi, "Şu an için o arkadaşlarımızın gitmesi yeni transfer yapmamızı gerektirmeyecek. Elimizde yeteri kadar futbolcu var. Futbolcularımıza güveniyoruz. Bizim için ara transferde, transfer söz konusu olmayacak. Mesleğe nasıl bir saygısı var bu gitmeyen oyuncuların anlamıyorum. Bu kafa yapılarıyla sahada Beşiktaş formasına hizmet etmeyecekleri aşikardı. Kadro dışı bırakarak doğru yaptığımıza inanıyoruz. Yeni sezonun kadro planlaması için çalışıyoruz. Başladık. Gedson bunun bir parçasıydı. Uygun şartlarda isimler bulduğumuz takdirde transferlerimiz devam edecektir. Mümkün olduğunca da altyapıdan gelen çocuklarımızla da yolumuza devam edeceğiz. Önümüzdeki yıllarda bütçelerimiz iyice düşecek. Yapılan kadroların önümüzdeki senelerde devam edecek şekilde planlamaya çalışıyoruz" dedi.

İlgili Haberler