Lütfü Türkkan aşıda sorulmayanı sordu. Devlet Bahçeli’nin başlattığı kampanyayı hatırlattı

Lütfü Türkkan aşıda sorulmayanı sordu. Devlet Bahçeli’nin başlattığı kampanyayı hatırlattı
Türkiye’de uygulanmaya başlanan aşı, tartışmaları da beraberinde getirdi. Sağlık çalışanlarının öncelikli meslek grupları arasında yer almasına rağmen bazı milletvekilleri ve AKP MKYK üyelerinin aşı olması tepki çekerken İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan da “Askıda aşı var mı?” diye sordu.

Türkiye’de korona virüse karşı Çin menşeli Sinovac tarafından geliştirilen CoronaVac aşısı yapılmaya başlandı. Uygulama beraberinde tartışmaları da getirdi.

Başta sağlık çalışanlarının öncelikli meslek grupları arasında yer almasına rağmen bazı milletvekilleri ve AKP MKYK üyelerinin aşı olması tepki çekerken İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan da konuyla ilgili bir paylaşım yaptı. Devlet Bahçeli tarafından başlatılan askıda ekmek uygulamasına gönderme yapan Türkkan, “Askıda aşı var mı?” diye sordu.

lutfu-turkkan-002.jpg

Sosyal medyada bazı vatandaşlar 65 yaş üzeri olmalarına rağmen aşıda belirlenen öncelik sırasında olmadıklarına dair kendilerine gelen belgeyi sosyal medyada paylaşıyor.

65-yas-korona-asi.jpg65-yas-korona-asi2.jpg65-yas-korona-asi3.jpg

Kanal D ekranlarında sunduğu Kanıt programıyla tanınan Kriminalog Prof. Dr. Sevil Atasoy da sosyal medya hesabından kendisine gelen mesajı paylaştı.

oncelik-listesi.jpg