Mahalle televizyonu bile daha iyisini yapar

Önceki akşam TRT 1 ekranlarında Rusya-Türkiye maçının naklen yayınını izledik. Daha önce Rusya'dan yapılan kadar kötü bir naklen yayına hiç şahit oldunuz mu?

Uzaya adam gönderen Rusların bir maç yayınındaki beceriksizliği beni hayal kırıklığına uğrattı. Bu naklen yayını Ruslara  hiç yakıştıramadım.

Bu olayda bizim televizyoncularımızın hiç suçu yoktu.

Zamanında HBB (Has Bilgi Birikim) televizyonu İTÜ'nün topraktan sahasında futbol oynatır ve yayınlardı. O yayınlar bile Rusya-Türkiye maç yayınından çok daha kaliteliydi.

İyi yoldayız

Milli Takımımızın Rusya karşısındaki oyununa gelince;

Rusya'daki oyun Almanya'dakinden daha başarılıydı demekle bu konuyu bağlamak istiyorum.

TRT'nin aslanları

Erdoğan Arıkan, Tarık Üstün, Tuncay Şanlı ve Siyamend Kaçmaz'la programa başlandı ve maç sonunda da Ersin Düzen ve Stadyum'dakiler devreye girdi. Ömer Üründül fobilerinden dolayı böyle önemli bir spor yorumcusunu devre dışı bıraktılar.

En akıllı Karagümrük

İspanya ikinci ligi, LaLiga2 takımlarından Mallorca'dan bir futbolcu getirildi: Yannis Salibur... Geçmişini taradığımda şok yaşandığını fark ettim. Top tutamıyor ama hava toplarını mükemmel uzaklaştırıyor denmişti. Tek akıllı transfer olduğu söylenen bu zat şimdi Karagümrük'de. İzledik, hiç de söylenildiği gibi değil... Karagümrük iyi bir iş yapmış.. Çok değil, bu anlayışla devam ettiği sürece bir kaç yıl içinde futbolcu alışverişinden para kazanan ender takımlardan biri olacak Fatih Karagümrük...

Yutucular doymuyor

Futbolda transfer sezonu kapansa da bu işten beslenen yutucular hâlâ paydos etmiş değil. Bu defa gözlerini yurt dışına çevirdiler. Galatasaraylı Belhanda'ya yurt dışından müşteri bulma peşine düştüler. İşin ucunda milyon euroluk avantalar ve komisyonlar olunca bu yutuculara dur durak olmuyor... Kulüpler, sırtlarından geçinen bu yutucuları görmeyip uyurken bize de hayırlı işler demek kalıyor..

GÜNÜN SÖZÜ

Kişi, "bilginin kendisine ulaşması" olan felsefeyi bildiğinde, mutluluğa erişmek adına

adım atmış olur. Farabi

 

Yazarın Diğer Yazıları