Mahir Ünal'dan Bayraktar ailesi çıkışı

Mahir Ünal'dan Bayraktar ailesi çıkışı
AKP Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, Bayraktar ailesinin savunarak "Vecihi Hürkuş’a yapılanları unutursak bugün Bayraktar ailesine yapılmak istenenler bize normal gelmeye başlar" dedi.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Erdoğan ailesi Türk savunma sanayisini ele geçirmeye çalışıyor" sözlerine cevap AKP Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal'dan geldi.

Hatay'da konuşan Ünal, Bayrak'tar ailesini savunurken Nuri Demirağ ve Vecihi Hürkuş benzetmesi yaptı.

Mahir Ünal şöyle konuştu:

"Kemal efendi (Kemal Kılıçdaroğlu) ne dedi konuşmasında? 'Savunma sanayini Erdoğan’ın ailesi ele geçirdi.' E be insafsız, e be vicdansız bu insanlar 30 senedir gece gündüz yatmadan, uyumadan bu ülkeye aşkla bağlı oldukları için Türkiye’nin savunma sanayine katkı sunmaya çalışan, bu insanların 30 sene önce hayatlarında Tayyip Erdoğan mı vardı? Siz aynısını Nuri Demirağ’a yaptınız, siz aynısını Vecihi Hürkuş’a yaptınız! Siz bu ülkede uçak üreten Nuri Demirağ’a neler yaptığınızı tarih yazıyor. O yüzden Nuri Demirağ’a yapılanları unutursak, Vecihi Hürkuş’a yapılanları unutursak bugün Bayraktar ailesine yapılmak istenenler bize normal gelmeye başlar"