HÜDA PAR'dan yerel seçim kararı HÜDA PAR, mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerdeki kararını duyurdu. Kararı, partinin Genel Başkan Yardımcısı Mahmut Şahin açıkladı.
Yediği helvanın içinde çıktı. Dişi kırıldı neye uğradığını şaşırdı Kayseri’de bir kadının yediği yaz helvasının içinden hızma çıktı. Helvayı yerken dişi kırılan kadın, “İnsan sağlığı ile oynanması hiç hoş bir durum değil. Bunu yutabilirdim de. Çocuğum da yutabilirdi” dedi.
16 yıllık sır cinayette karar verildi Kocaeli'de 16 yıl önce kaybolan ve öldürüldüğü tespit edilen Mahmut Şahin'in katil zanlısı ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı.
Uyanık sigortacıların deprem fırsatçılığı. Deprem bölgesi dışında bakın ne yapıyorlar Vay uyanık sigortacılar vay...Depremden etkilenen 11 il dışında araç ve ev için kasko yaptırmak isteyenlerin, bazı sigorta şirketler tarafından "deprem riski" bahanesiyle geri çevrildiği iddia ediliyor.
14 yıl sonra çözülen Nihat Şahin cinayeti sanığına ağırlaştırılmış müebbet istemi Kocaeli'de, 2007 yılında kaybolan 14 yıl sonra öldürüldüğü ortaya çıkan Nihat Şahin (fotoğrafta) cinayetiyle ilgili görülen davada savcı mütalaasını açıkladı. Savcı, Şahin’i öldürdüğü iddia edilen Serdar Topçu'nun 'Tasarlayarak kasten öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapisle cezalandırılmasını talep etti.
Polis çifte cinayeti 14 yıl sonra çözdü Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde 14 yıl önce, 6 ay arayla kaybolan Mahmut Şahin ile arkadaşı Nihat Şahin'in öldürülüp cesetlerinin gömüldüğü ortaya çıktı. Olaya karıştığı belirlenen 4 kişiden 2'si gözaltına alınırken, birinin cezaevinde, diğerinin ise yurt dışında olduğu belirlendi.