Mandıra Filozofu konuştu: Evlilikte de emeklilik olması lazım! 

Mandıra Filozofu konuştu: Evlilikte de emeklilik olması lazım! 
Sinema Yazarları Derneği (SİYAD) üyelerinin oylarıyla belirlenen 2021 yılı Türkiye Sineması'nın 'En İyileri', açıklandı. Ödül vermek için törene katılan isimlerden Müfit Can Saçıntı, gecenin sonunda özel hayatıyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Mandıra Filozofu film serisi ile tanınan oyuncu ve senarist Müfit Can Saçıntı, önceki haftalarda 2000 yılında evlendiği eşi Çiğdem Saçıntı ile boşanmıştı. 2005''te kızları Duru''yu kucaklarına alan çift, beş yıl önce boşanma kararı almış, ancak kızlarının büyümesini bekleyerek, bu kararı ertelemişti.

22 yıl boyunca gözlerden uzak bir evlilik yaşayan çift, boşanmanın ardından adliyeden ayrılarak birlikte yemeğe çıkmıştı. TV8''de ekranlara gelen ''2. Sayfa'' programına açıklama yapan oyuncu, "Dostça boşandık" açıklamasında bulunmuştu.

Boşanmasıyla ilgili konuşan Saçıntı  "Dostça boşandık, ama insanlar inanmak istemiyor. Şöyle bir tespitim var, Türk insanları her şeyi başarıyor ama ayrılmayı başaramıyor. Evlilik kolay bir şey değil, 22 yıl evli kaldık. Bir bankada 20 yıl geçtikten sonra emekli oluyorsun, bence evlilikte de emeklilik olması lazım. Ama birbirimizin kalbini kırmadan, dostça ayrıldık" dedi.
 

İlgili Haberler