Mandıra Filozofu'nun çekildiği yer küle döndü

Mandıra Filozofu'nun çekildiği yer küle döndü
Muğla'nın Milas ilçesinde ormanlık alanda çıkan ve yerleşim yerlerine sıçrayan yangın, 'Mandıra Filozofu' filminin de çekildiği Çökertme Koyu'nu küle döndürdü. Ünlü yapımcı Birol Güven, sosyal medyadan son durumu paylaştı.

İşte yangından önceki ve yangından sonraki hali

Türkiye’nin birçok ilinde başlayan orman yangınlarına müdahaleler devam ediyor. Muğla''nın Bodrum ilçesinde Gökpınar, Yukarı ve Aşağı Mazı mahalleleri ile Armutçuk mevkiinde devam eden orman yangınlarını söndürme çalışmaları aralıksız sürüyor. Beyciler Mahallesi''ndeki ormanlık alanda başlayan yangın, rüzgarın etkisiyle kısa sürede yayıldı. Alevler, Çökertme, Bozolan, Fesleğen, Gökbel ve Türkevleri mahallelerine sıçradı. Jandarma ekipleri, mahallelerin tahliyesini sağladı.

CENNET KOY KÜLE DÖNDÜ

Muğla’nın Milas ilçesinde film ve dizi çekimlerinin yapıldığı Çökertme Mahallesi de alevlere teslim oldu. Mandıra Filozofu filminin de çekildiği koy dün gece küle döndü.

O görüntüleri filmin yapımcısı Birol Güven üzüntüsünü sosyal medya hesabından paylaştı.

“YOK OLAN İKİ DEKORUMUZUN HİÇ ÖNEMİ YOK”

Güven paylaşımında, “Yanan bunca ağacın, hayvanın, mağdur olan bunca köylünün yanında bizim yok olan bir iki dekorumuzun gerçekten hiç önemi yok ama arayıp soranlar için Mandıra Filozofu koyunda son durum bu.” ifadelerini kullandı.

2013 yılında çekilen Mandıra Filozofu filminin başrollerinde Müfit Can Saçıntı, Rasim Öztekin, Ayda Aksel yer almıştı.

İlgili Haberler