Mansur Yavaş Ankaralıların gönlünü fethetti! Gören kıskandı

Mansur Yavaş Ankaralıların gönlünü fethetti! Gören kıskandı
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, sosyal medya hesabından 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel bir paylaşım yaptı.  Yavaş, yaptığı videolu paylaşıma "Sizin için çalışmak, geleceğe umutla bakmak sevmekten de ötesi" notunu düştü.

14 Şubat Sevgililer Günü''nü sosyal medya hesabından kutlayan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, yaptığı videolu paylaşıma "Sizin için çalışmak, geleceğe umutla bakmak sevmekten de ötesi" ifadelerini kullandı.

Yavaş''ın 14 Şubat Sevgililer Günü videolu paylaşımında, başkentlilerle bir arada geçirdiği anların ve Anıtkabir''in  görüntüleri yer aldı.

Yavaş''ın sosyal medya hesabından paylaşılan videoda şu ifadelere yer aldı:

"Seven gecesini gündüzünü ayırmaz her an O''nu düşünür. O''nun geçtiği yoldan heyecanla geçer, kokusunu keyifle içine çeker. Sevdiceğinin üzüldüğünü gördü mü yerinde duramaz, acısını paylaşır, acısı gözünde yaş olur. Seven çok iyi bilir; O güldü mü dünya kendisinin olur. Gülüşünde kaybolur, gözlerinde var olur. Sevdiği için dağları deler, yol açar, çölleri aşar, bir yudum başka şeye susamaz. Seven inanır ki sevdiceği onun hikayesidir. En güzel hikayeyi yazmak ister, onunla olsun ister. Sevdiği hep karşısında durur, en güzel haliyle her zamanki güzelliğiyle. Ankara, seni yaşamak, sevgilerin en güzeli. Senin için çalışmak, geleceğine umutla bakmak sevmekten de ötesi."

İlgili Haberler