Mansur Yavaş, Ekrem İmamoğlu ve Tunç Soyer'in gözü kulağı Manisa'da

Mansur Yavaş, Ekrem İmamoğlu ve Tunç Soyer'in gözü kulağı Manisa'da
Manisa’da 5.5 büyüklüğünde deprem geldi.Meydana gelen depremin ardından başkanlar Manisa için geçmiş olsun mesajları paylaştı.

Manisa'da meydana gelen depremin ardından, İstanbul, Ankara ve İzmir belediye başkanlarından geçmiş olsun mesajları geldi. 

İzmir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Saruhanlı Belediye Başkanımız Zeki Bilgin’i arayıp bilgi aldım, ihtiyaçlarını sordum, İzmir olarak yanlarında olduğunu bildirdiğini belirtti.

tunc-soyer-001.jpg

Ankara Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ta sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde 5.5 büyüklüğünde meydana gelen ve çevre illerde de hissedilen deprem hepimizi endişelendirdi. Bölgede bulunan vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi sunuyor, herhangi bir can kaybı yaşanmamasını diliyorum" ifadelerini kullandı.

mansur-015.jpg

İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'da Twitter'dan, "Manisa merkezli gerçekleşen ve geniş bir bölgede hissedilen deprem sebebiyle tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun. Dileğimiz hiçbir can kaybının ve zararın yaşanmamasıdır" paylaşımında bulundu.

ekrem1-005.jpg