Mansur Yavaş evinin kapılarını açtı: Yumurta kırdı, kahvaltı hazırladı

Mansur Yavaş evinin kapılarını açtı: Yumurta kırdı, kahvaltı hazırladı
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, yerel seçim öncesi evinin kapılarını açtı. Yavaş’ın evinde ailesi ile verdiği röportajda en dikkat çeken nokta ise Mansur Yavaş’ın kahvaltı için yumurta pişirmesi oldu.

CHP ve İYİ Parti’nin Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Mansur Yavaş evininde ailesi ile birlikte röportaj verdi. Fox Ana Haber’de yer alan röportajda, Mansur Yavaş’ın eşi Nursen Yavaş ve kızı Armağan Yavaş’ın yanı sıra, Yavaş’ın ağabeyi ve yengesi de yer aldı.

Röportajda en dikkat çeken detay ise Mansur Yavaş’ın kahvaltı için omlet pişirmesi oldu. Mansur Yavaş’ın eşi Nursen Yavaş ise, “Çok güzel yaptı, bundan sonra yumurtayı o pişirecek” dedi. Yavaş2ın kızı Armağan Yavaş ise babası ile iyi bir ilişkileri olduğunu belirtti. Mansur Yavaş ise ailece en büyük hobilerinin torun sevmek olduğunu söyledi.

“FARKIN ÇOK OLMASINI İSTİYORUM”

Yerel seçim ile ilgili konuşan Mansur Yavaş, farkın olabildiğince çok olmasını istediğinin altını çizerek, “On oyla da 20 oyla da kazansanız mazbata sizin, onda sorun yok. Ama ne kadar fazla oyla kazanırsanız, kötü siyaset yapanlara bir ders niteliğinde olacak” dedi.

Nursen Yavaş, sön günlerde tartışma konusu olan iddialar ile ilgili olarak “İftira olduğunu bildiğim için huzurluydum” ifadelerini kullanırken, Armağan Yavaş ise, “O’nun haksızlığa uğradığını görmek beni üzüyor. Buna bir hukukçu olarak ayrı üzülüyorum” şeklinde konuştu.

Mansur Yavaş ise “Seçimden sonra bu işin kapanacağını düşünüp, hep birlikte, muhtarından sayın Cumhurbaşkanına kadar, iş birliği yapıp ortak akılla Ankara’yı yönetmeye başlayacağız” dedi.