Ahmet Hakan’a bir haller oluyor. Mansur Yavaş için Erdoğan’ı kıskandıracak sözler

Ahmet Hakan’a bir haller oluyor. Mansur Yavaş için Erdoğan’ı kıskandıracak sözler
Geçtiğimiz günlerde de Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’a övgüler düzen Hürriyet yazarı Ahmet Hakan yine köşesinde Yavaş’ı öve öve bitiremedi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın Cumhurbaşkanlığı adaylığına ilişkin açıklamalarını köşesine taşıyan Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan, Yavaş’a övgüler düzdü.

Halk içinde sevilen ve belediyecilik anlayışıyla takdir toplayan Yavaş’ın adı Cumhurbaşkanlığı adaylığı için en çok konuşulan isimlerden biri olurken Yavaş, görevini layıkıyla yerine getirmenin önceliği olduğunu dile getirdi.

Bu açıklamanın ardından geçtiğimiz günlerde de Yavaş’ı yazan Ahmet Hakan, bugünkü yazısında da Başkan Yavaş’ı öve öve bitiremedi.

Demirel’in, “Cumhurbaşkanlığı hiçbir faninin elinin tersiyle iteceği bir makam değil.” sözlerini hatırlatan Hakan, “Mansur Yavaş var ya Mansur Yavaş... Demirel’in bu sözünü boşa çıkarmak için elinden geleni yapıyor. Üstelik bütün bunları öyle yarım ağızla falan da söylemiyor. Gayet içten biçimde söylüyor, gürül gürül söylüyor.” ifadelerini kullandı.

6 liderin oturduğu masadan Mansur Yavaş’ın adının çıkması durumunda adaylığın mümkün olabileceğine dikkat çeken Hakan, bu durumun Yavaş’ın tavrını değiştirmeyeceğini belirtirken, “Mansur Yavaş adaylık için... Yanmıyor, tutuşmuyor, kulis atmıyor, çabalamıyor. Sanki hevesi yok gibi adaylığa.” derken Mansur Yavaş’ın adaylığı elinin tersiyle iten ilk kişi olarak tarihe geçeceğini dile getirdi.

İlgili Haberler