Mansur Yavaş'tan ODTÜ'ye Eymir Gölü teklifi

Mansur Yavaş'tan ODTÜ'ye Eymir Gölü teklifi
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'tan çarpıcı bir adım geldi. Yavaş,Eymir Gölü ve çevresi ile ilgili ODTÜ'nün hazırlayacağı projenin bedelsiz olarak üstleneceklerini belirtti.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'tan, Ortadoğu Teknik Üniversitesi arazisi içerisinde bulunan ve Ankaralıların yoğun olarak kullandığı Eymir Gölü ve çevresi için çarpıcı bir adım geldi.

Yavaş, ODTÜ yönetimine gönderdiği yazıda, vatandaşların Eymir Gölü'nden daha iyi şartlarda faydalanabilmeleri için ODTÜ'nin hazırlayacağı projenin, Büyükşehir Belediyesi tarafından bedelsiz olarak ortak bir protokol ile üstlenileceğini belirtti.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden ODTÜ yönetimine gönderilen yazıda, "Üniversitenize ait Eymir Gölü, binlerce Ankaralı tarafından kullanılmaktadır. Ancak bisiklet kullanımı, araç kullanımı, yolların bozukluğu, tuvalet ihtiyacı gibi birtakım eksiklikler bulunduğu görülmektedir. Sayın rektörlüğünüzce uygun bulunacak ve hazırlanacak bir projeyi, Ankara Büyükşehir Belediyesi olarak hiçbir karşılık beklemeksizin ortak bir protokol ile üstlenmek istiyoruz."