Marcao, milli oyuncuya tokat attı Neden bu olayın üzeri kapatılmaya çalışıldı? İşte medyanın korkarak yazmaya cesaret edemediği olay

Marcao, milli oyuncuya tokat attı Neden bu olayın üzeri kapatılmaya çalışıldı? İşte medyanın korkarak yazmaya cesaret edemediği olay
Galatasaray ile Ümit Milli Takım arasında oynanan maçta ikili mücadelede Marcao, milli futbolcu Halil Dervişoğlu'na tokat atınca Ümit Milli Takım teknik direktörü Tolunay Kafkas 70. dakikada takımı sahadan çekti. Medya organları olaya yer vermedi.

Ümit Milli Takım ile Galatasaray Florya Metin Oktay Tesisleri'nde özel maçta karşı karşıya geldi. Maçın ilk yarısı 0-0 sona erdi.

Fanatik'te yer alan habere göre mücadelenin ikinci yarısında ise saha tam anlamıyla karıştı. Galatasaraylı Marcao ve Brendford forması giyen Milli oyuncu Halil Dervişoğlu ikili mücadele sonrası gergin anlar yaşadı.

MARCAO'DAN TOKAT

Galatasaraylı Marcao maçın 70. dakikasında kendisine sert giren Halil Dervişoğlu'na tokat attı. Tokat sonrası iki takımın oyuncuları arasında gergin anlar yaşandı.

2-20201011012335.jpg

TOLUNAY KAFKAS TAKIMI SAHADAN ÇEKTİ

İki takım oyuncuları arasında uzun süre arbede yaşandı. Fatih Terim ve Tolunay Kafkas oyuncuları yatıştırmaya çalıştı. Bu durum sonrası 70. dakikada maç yarıda kaldı. Ümit Milli Takım teknik direktörü Tolunay Kafkas takımı sahadan çekti.

1-20201011012335.jpg

Mücadele 70. dakikaya kadar 0-0 devam ediyordu. TFF ve Galatasaray konuyla ilgili açıklama yapmadı ve resmi sitelerden maçın 0-0 sona erdiği duyuruldu. Galatasaray sosyal medya hesabından ikinci yarı başladı paylaşımı yapıldıktan 27 dakika sonra mücadele 0-0 bitti tweeti atıldı.

3-20201011012335.jpg

OYUNCUDAN AÇIKLAMA GELDİ

Tüm bu gelişmeler üzerine sosyal medya hesabından açıklama yapan Halil Dervişoğlu, yaşanan olayda tokat olmadığını itişme olduğunu ifade etti.

jjj-002.jpg