Marcel Tisserand, Galatasaray derbisinde oynamak istiyor

Marcel Tisserand, Galatasaray derbisinde oynamak istiyor
Fenerbahçe'nin yeni transferlerinden Marcel Tisserand, takımının gelecek hafta oynayacağı Galatasaray derbisinde sahada olmak istediğini söyledi.

DHA 

Fenerbahçe'nin yeni transferlerinden Marcel Tisserand, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde gerçekleştirilen Atakaş Hatayspor hazırlıklarının ardından konuşan Tisserand, sarı-lacivertli kulüpte yer aldığı için çok mutlu olduğunu ifade ederek, ''Uzun zamandır konuşuyorduk Fenerbahçe'yle. Bugün buradayım ve imza attım. Gerçekten çok mutluyum. Takımıma çalışıp katkı vermek istiyorum. İkili mücadeleleri seven bir oyuncuyum. Aynı şekilde alan varsa ve mümkünse topla beraber çıkmayı seven birisiyim. Saha içerisinde karakter göstermeye çalışan bir oyuncuyum. Fenerbahçe'ye şampiyonluk yolunda katkı sağlamak istiyorum" dedi.

marcel-tisserand-fenerbahceye-sampiyonluk-yolunda-katki-saglamak-istiyorum-3782-dhaphoto5.jpg

''TAKIMIMA YARDIM ETMEK İÇİN DERBİDE GÖREV ALMAK İSTİYORUM''

Taraftarların her zaman en iyi sonucu görmek istediklerini ifade eden  Tisserand, Fenerbahçe'nin büyük bir kulüp olduğunu her zaman da iyi sonuçlar elde etmek istediği kaydetti. 27 yaşındaki futbolcu daha önceden Türkiye ligini takip ettiğini belirterek, ''Özellikle derbileri takip ettim. Bu tip maçlar özel maçlar. Ben de takımıma yardım etmek için o maçta olmayı istiyorum kendi adıma. Unutulmaması gereken bir şey var ki o maçtan önce bir lig maçımız var'' dedi.