Marmaris’te cayır cayır yanan tekne Veyis Ateş’in mi?

Marmaris’te cayır cayır yanan tekne Veyis Ateş’in mi?
Marmaris’te geçtiğimiz gün neden belli olmayan bir şekilde yanan teknenin Veyis Ateş’e ait olduğu iddia edildi. İddia sahibi AKP’ye yakın gazeteci Zihni Çakır, “Veyis Ateş’e ait olan Teknenin eski ismi Bulut… Ankara’da A.A isimli bir matbaacı adına kayıtlı” bilgisini paylaştı.

AKP’ye yakın gazeteciden bomba iddia

Marmaris Bozburun’da geçtiğimi gün cayır cayır yanan teknenin Veyis Ateş’e ait olduğu iddia edildi.

Teknelerde çıkan yangının nedeni henüz belirlenemezken, AKP’ye yakınlığı ile bilinen gazeteci Zihni Çakır, söz konusu teknenin Veyis Ateş’e ait olduğunu iddia etti.

Çakır Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Marmaris Bozburun’da “bilinmeyen bir sebeple” yanan 35 mt’lik Ateş-1 teknesinin Veysi Ateş’e ait olduğu bilgisi var. Gelen bilgiye göre Teknenin sigortası da yokmuş…” ifadelerini kullandı.

Çakır bir sonraki paylaşımında ise teknenin Ankara’da bir matbaacıya kayıtlı olduğunu söyledi. Çakır, “Marmaris Bozburun da sabah 7 sularında alev alan ve Marmaris’teki kaynaklarımın doğruladığı bilgiye göre Veyis Ateş’e ait olan Teknenin eski ismi Bulut… Ankara’da A.A isimli bir matbaacı adına kayıtlı” dedi.

Bir sonraki paylaşımında teknenin yandığı marina hakkında bilgi veren Zihni Çakır, Twitter hesabından paylaştığı mesajda şu ifadeleri kullandı:

“Bu arada teknenin yandığı marina ile ilgili DSV Yatcılık firmasına kısmı işletme verildiği, Tersaneler Genel Müdürlüğünün yangın söndürme sistemleri çalışmayan yangın pompası bulunmayan bir tesise nasıl kısmı işletme verdiği de merak konusu tabi…”

Suç örgütü lideri olduğu iddiasıyla hakkında soruşturma başlatılan Sedat Peker’in videolarında gündeme getirdiği Veyis Ateş, Sezgin Baran Korkamaz ve Paramount Otel tartışmalarının ardından Ateş hakkında farklı iddialar gündeme gelmişti.

Ateş, Halk TV’de katıldığı canlı yayında teknesi ve rezidansı olduğu iddialarını reddetmişti.

NE OLMUŞTU?

Bozburun Mahallesi''nde bir çekek yerindeki 35 metrelik bir yatta henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Kısa sürede yayılan alevler yakındaki diğer 3 yata da sıçradı.

İhbar üzerine bölgeye itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin, karadan ve denizden yaptığı müdahaleyle yangın söndürdü. Yangında 2 yat tamamen, 2 yat ise kısmen yandı.

 

İlgili Haberler