MasterChef 2020 şampiyonu Serhat Doğramacı'ya Mehmet Şef'ten cevap

MasterChef 2020 şampiyonu Serhat Doğramacı'ya Mehmet Şef'ten cevap
Acun Ilıcalı'nın yapımcısı olduğu 'MasterChef Türkiye 2020' yarışmasında, Barbaros Yoloğlu'nun yenerek şampiyonluk ipini göğüsleyen Serhat Doğramacı'dan yeni açıklama geldi. Şef Mehmet Yalçınkaya'dan cevap gecikmedi.

MasterChef Türkiye 2020'nin iki finalisti Barbaros Yoloğlu ve Serhat Doğramacı, son yemeklerini şampiyonluk için yaptı. TV 8 ekranlarında yayınlanan büyük finalde, MasterChef 2020'nin şampiyonu, 144 puan toplamayı başaran Serhat oldu. Barbaros'un toplam puanı ise 142'de kaldı.

En büyük rakibi Barbaros'u yenmeyi başaran Serhat Doğramacı, şampiyonluk başarısının yanı sıra lüks bir aracın sahibi oldu.
"BİRİ KUPALI BİRİ KUPASIZ"
Serhat Doğramacı, kupayı kaldırdıktan saatler sonra Instagram hesabından dikkat çeken bir paylaşıma imza atarken, yarışmanın ilk gününden beri ne kadar iddialı olduğunu bir kez daha ortaya koydu.
Doğramacı paylaşımında, "Bazen son değil sona giden yolculuktur önemli olan. Herkes kazanabilir, eğer bunun bir üstünü yapmak istiyorsanız bu nasıl kazandığınız ve kimleri geçtiğinizle alakalıdır. 'Basit bir şekilde şampiyon olacağım' dedim, ukalalık sandılar. Açıkladım, 'kıvırma' dediler. Uyguladım, 'oynuyor' dediler. Ve şimdi karşınızda bir değil iki tane dürüst, adil, hak yemeyen ve yedirtmeyen. Birbirine karşı bir sürü oyun kaybetmiş ama birinde bile saygısızlık yapmamış düşman yerine dost olmuş, basit bir şekilde şampiyon olmuş insan var. Biri kupalı biri kupasız. #1kupa2şampiyon" dedi.
MEHMET ŞEF’TEN YANIT GECİKMEDİ
Şef Mehmet Yalçınkaya, Serhat'ın son paylaşımına, "Yolun açık olsun iyi ki seni tanıdık, başarılar dilerim aslanım. Daha nice başarılar kazanman dileğiyle" yorumunu yazdı.
serhat.jpg

 

İlgili Haberler