MasterChef Duygu Acarsoy yarışmadan ayrılıyor mu. İtirafları Türkiye’de gündem olmuştu

MasterChef Duygu Acarsoy yarışmadan ayrılıyor mu. İtirafları Türkiye’de gündem olmuştu
MasterChef Türkiye 2020’nin en çok konuşulan yarışmacıları arasında yer alan Duygu Acarsoy, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamayla Türkiye’nin gündemine oturmuştu. 34 yaşındaki Acarsoy’un eski eşinin 5 sabıkalı bir eşinin dolandırıcı olduğunu ve boşandıktan 14 gün sonra yakın arkadaşı ile evlendiği itirafları hem ekran başındakileri hem de stüdyodakiler de şok etkisi yaratmıştı.

Medyaradar’ın haberine göre, MasterChef Türkiye’de Duygu Acarsoy yaptığı itiraflar ile Masterchef Türkiye'ye damgasını vurmuştu. Özel hayatıyla ilgili itiraflarda bulunan Duygu hem ekran başındakileri hem de stüdyodakilerin ağzını açıkta bırakmıştı.

Eleme potasının gedikli isimlerinden Duygu Acarsoy bu hafta da takım arkadaşları tarafından adı en çok yazılan isim oldu. Her potadan çıkmayı başaran Duygu hakkında ortaya atılan bir iddia ise adeta şok etkisi yarattı.

yenicag-duygu-acarsoy6.jpg

Yaptığı açıklamaların ardından oldukça zor günler geçirdiği öğrenilen Duygu Acarsoy'un yarışmadan kendi isteği ile ayrılacağı bu vedanın da seyirciye Duygu elenmiş gibi gösterileceği iddia edildi.

Sosyal medyada yayılan bu iddiaya kısa sürede yüzlerce yorum yapıldı. Masterchef'in sıkı takipçileri bu iddianın yersiz olduğunu söylese de son günlerde Duygu'nun çok mutsuz olduğunu söyleyen bu nedenle ayrılmak isteyeceğini savunanlar da var.  

yenicag-duygu-acarsoy.jpg

Yarışmaya geldiği ilk günden beri sık sık takım arkadaşları tarafında 'ikili oynuyor,' gibi yorumlara maruz kalan Duygu Acarsoy'un hikayesinin altından dram çıkmıştı.

Henüz 34 yaşında olmasına rağmen eşinden şiddet gören, nişanlısı tarafından aldatılan, seçimleri nedeniyle ailesinden dışlanan Duygu'nun bir zamanlar Esra Erol'un programına çıktığı ortaya çıkmıştı.

yenicag-duygu-acarsoy1.jpg

Şef Mehmet Yalçınkaya'nın 'neden gözlerin kıpkırmızı' sorusu üzerine içini boşaltan Duygu Acarsoy anlattıkları ile şok etmişti. 1.5 yıl evli kaldığı ve 5 sabıkası olduğunu sonradan öğrenciği eski eşi Orhan Gül'ün daha ilk günden kendisine şiddet uyguladığı, defalarca dövdüğünü anlatmış ağızları açık bırakmıştı.

Duygu'nun, boşandıktan 14 gün sonra eski eşinin en yakın arkadaşı Merve ile evlendiği söylemesi ise hem şeflere hem de izleyenlerin ağzını açık bırakmıştı.

yenicag-duygu-acarsoy8.jpg

DUYGU ACARSOY KİMDİR?

1985 yılında Ankara’da doğan Duygu Acarsoy, aslen Muğlalıdır. 2008 yılında Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi ve Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi İnsan Kaynakları mezunu olan Acarsoy, şu anda aşçılık eğitiminin son yılını tamamlamaktadır.

MSA’da profesyonel pasta ve ekmekçilik eğitimini tamamladıktan sonra İspanya ve Almanya’da aldığı eğitimler ışığında birçok yerde şef olarak çalışmış; eğitmen olarak görev almıştır.

yenicag-duygu-acarsoy2.jpg

Duygu Acarsoy özellikle de ekşi maya ekmekler üzerine çalışmış, Ankara’da artizan ekmek, kruvasan ve tatlılar üreten bir işletmenin imalat koordinatörlüğünü üstlenmiştir. Aynı zamanda AHEP Üniversite’sinde eğitmen şef olarak görevini sürdürmektedir.