MasterChef Türkiye eleme adayları kimler oldu. 17 Ekim MasterChef Türkiye dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

MasterChef Türkiye eleme adayları kimler oldu. 17 Ekim MasterChef Türkiye dokunulmazlık oyununu kim kazandı?
MasterChef Türkiye’de dokunulmazlık oyunu sonrası eleme adayları bellli oldu.  17 Ekim akşamı ekrana gelen MasterChef Türkiye heyecanlı dakikalara sahne oldu.  MasterChef Türkiye’de  dokunulmazlığı kaybeden Mavi takım yarışmacıları, bu kez de sefer bireysel dokunulmazlık oyunu kıyasıya yarıştılar.

MasterChef Türkiye’nin dün akşam yayınlanan bölümünde eleme adayları belli oldu. Kırmızı ve Mavi takım Balıkesir'de yöresel yemekleri en iyi şekilde yapmaya çalıştı. Yarışmayı kaybeden takım eleme potasına gitti.  17 Ekim MasterChef Türkiye dokunulmazlık oyununu kim kazandı? İşte dün gece yaşananlar.

masterchef-turkiye3-001.jpg

MASTERCHEF TÜRKİYE DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

MasterChef Türkiye'de Kırmızı ve Mavi takım jüri üyelerinin verdiği menüleri özel misafirlere tatdırdı. En çok oyu alan takım Kırmızı takım oldu ve dokunulmazlığı kazandı.

masterchef-turkiye6.jpg

MASTERCHEF TÜRKİYE BİREYSEL DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Dokunulmazlığı kaybeden Mavi takım, bu oyunda jürinin istediği ürüne göre yemek çıkarmaya çalıştı. Ebru, Tanya, Furkan, Esra, Berker en lezzetli tabağı çıkarmak için mücadele etti. Bireysel dokunulmazlığı ise Ebru kazandı.

masterchef-turkiye7.jpg

MASTERCHEF TÜRKİYE ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU

MasterChef Türkiye'de bu haftanın eleme adayları yapılan son yarışmanın ardından belli oldu. Mavi takımda en çok oyu alan yarışmacı oldu. Böylelikle eleme adayları Uğur, Emir, Özgül, Didem, Esra ve Tanya oldu.

masterchef-turkiye1.jpg

(Kaynak: Habertürk)