MasterChef Türkiye'ye veda eden isim belli oldu? Elenen isim açıklanınca bakın nasıl tepki verdiler

MasterChef Türkiye'ye veda eden isim belli oldu? Elenen isim açıklanınca bakın nasıl tepki verdiler
MasterChef Türkiye’nin ekrana gelen son bölümünde eleme heyecanı yaşandı. Veda eden yarışmacı belli oldu.  Geçen hafta üç oyunu da kaybeden kırmızı takım yarışmacılarından Serhat, Walison, Berker, Tanya, Ebru, Sefa eleme potasına gitmişti. Dün akşam gerçekleşen eleme oyununda MasterChef Türkiye'ye veda eden yarışmacı belli oldu. İşte MasterChef Türkiye’ye veda eden yarışmacı ve dün gece yaşananlar

Hürriyet’in haberine göre, 2020 MasterChef Türkiye'nin ekranlara gelen son bölümde eleme gecesi heyecanı vardı.  Mehmet, Danilo ve Somer Şef tarafından ana kadroda yarışan 15 yarışmacıdan Serhat, Walison, Berker, Tanya, Ebru, Sefa bu haftanın eleme adayı olarak belirlenmişti.

yenicag-masterchef2-010.jpg

SERHAT, BERKER, TANYA YOLLARINA DEVAM ETTİ

Mehmet, Danilo ve Somer şef tarafından Bottarga (Kefal havyarı) ana malzemesiyle bir yemek hazırlamaları istendi. Verilen süre sonunda Bottarga ile yapılan ürünleri tadan jüri şefler Serhat, Berker, Tanya'nın yapmış olduğu yemekleri beğendi ve bu üç isim MasterChef'te yoluna devam etmeye hak kazandı.

yenicag-masterchef3-002.jpg

POTADAN SON ÇIKAN İÇİN SEFA OLDU

Eleme oyununda başarılı olamayan Sefa, Walison, Ebru ise Somer Şef'in imza yemeğini yapabilmek için mücadele etti. Zorlu geçen eleme turunda Somer şefin tabağına en yakın tabağı yapan Sefa potadan çıkan ilk isim oldu.

yenicag-masterchef4-007.jpg

WALİSON MASTERCHEF’E VEDA ETTİ

Son ikiye kalan Ebru ve Walison büyük heyecan yaşadı. Tabağında eksik ürün olan Walison şeflerin kararıyla MasterChef'e veda etti.

yenicag-masterchef5-006.jpg

GÖZYAŞLARINI TUTAMADILAR

Büyük üzüntü yaşayan iki yarışmacı da gözyaşlarını tutamadı. Ebru yaptığı açıklamada; "Her geldiğim zaman bir ders çıkarıyorum. Bu hafta çok büyük dersler çıkardım. Walison çok temiz kalpli bir insan takımıma isteyerek almıştım. Ben onun gibi bir insan tanımadım. Hayatımın geri kalanında da onunla görüşmek istiyorum' ifadelerini kullandı.

yenicag-masterchef6-007.jpg

WALİSON’DAN PAYLAŞIM GELDİ

Masterchef'e veda eden Walison'dan ilk paylaşım geldi. "Masterchef Türkiye'ye katılmanın bu harika deneyimini bu gülümsemeyle sonlandırıyorum." diyen Walison yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

Masterchef Türkiye'ye katılmanın bu harika deneyimini bu gülümsemeyle sonlandırıyorum. Büyük zorlukların üstesinden geldiğim başka bir dil hiç görmediğim yemekler ve hayatım için başka güzel öğrenim yaşadığım inanılmaz bir 3 hafta oldu. Tüm ekibe birlikte geçirdiğimiz eğlenceli zamanlar için teşekkür ederim. Türkiye beni kucakladığı için çok gururlu ve şimdi daha Türk hissediyorum. Şimdi hayat devam ediyor ve birçok sürprizle hadi bakalım. Öte yandan Walison yaptığı paylaşımda 3 şefe de teşekkür etmeyi ihmal etmedi.”

yenicag-masterchef7-001.jpg

MASTERCHEF WALİSON FONSECA KİMDİR?

34 yaşında olan Brezilyalı yarışmacı Walison Fonseca 3 yıldır Türkiye’de bulunuyor. Aktörlük ve oyunculuk yapan Fonseca yarışmaya kendi ülkesine ait bir yemekle katılmıştı. İki şeften evet oyu almayı başaran Walison Fonseca ardından gerçekleşen yarılmayı da kazarak final turuna kalmayı başardı.

Walison Fonseca’nın eşinin ismi Melisa Pınar. Walison’un eşi Melisa Pınar NLP uzmanı, yaşam koçu.

(Kaynak: Hürriyet)