MasterChef Türkiye'de Duygu Acarsoy’un itirafı geceye damga vurdu. Masterchef Türkiye’de hangi yarışmacı elendi

MasterChef Türkiye'de Duygu Acarsoy’un itirafı geceye damga vurdu. Masterchef Türkiye’de hangi yarışmacı elendi
MasterChef Türkiye'nin dün akşam yayınlanan bölümünde eleme heyecanı vardı. 6 yarışmacının mücadele ettiği eleme potasında ilginç bir olay yaşandı. İtiraflarıyla son günlerde sık sık gündemde olan Duygu Acarsoy, bu kez de yemeğini bilerek kötü yaptığını söyledi ve bu yarışmaya veda etti. İşte MasterChef Türkiye’de dün gece yaşananlar.

Hürriyet’in haberine göre, 16 yarışmacının mücadele ettiği MasterChef Türkye yarışmasında bu hafta eleme potasına giden mavi takımdan dört, kırmızı takımdan iki yarışmacısı girmişti.

yenicag-masterchef-2.jpg

Zorlu geçen haftanın ardından yarışmacılar dün akşam, elenmemek için yeniden kıyasıya mücadele ettiler. İki etaplı eleme turunda şefler ilk olarak yarışmacılara "Demirhindi" verdi ve yaratıcı bir yemek yapmalarını istediler. Bu etapta en başarılı üç tabak Uğur, Esra ve Eray oldu.

yenicag-masterchef-3.jpg

MASTERCHEF TÜRKİYE’DE KİM ELENDİ, KİM KAZANDI?

MasterChef’in dün akşamki yeni bölümünde ilk eleme oyunu ardından en az başarılı olan 3 isim ikinci eleme oyununu oynadı. Eleme turunun ilk etabında Duygu, Didem, Sefa, Uğur, Esra ve Eray'ın arasından kazanan isimler Uğur, Esra ve Eray oldu ve bir hafta daha MasterChef Türkiye’de kalmayı garantilediler. İkinci eleme oyunu için ise Sefa, Didem ve Duygu seçildi ve elenen isim Duygu oldu.

yenicag-masterchef-4.jpg

DUYGU YEMEĞİNİ EKSİK YAPTI

Final eleme oyununa giden Sefa, Didem ve Duygu Danilo şefin özel tarifi olan "BalıkEkmek" yemeğini yapmaya çalıştılar. 40 dakika gibi kısa bir sürede tabaklarını yapmaya çalışan yarışmacılar zor anlar yaşadılar. Deniz ürünlerinde oldukça başarılı olan Duygu bu kez yemeğini eksik yaptı. Şefler tadım sırasında Duygu'ya oldukça sinirlendi. Üç yarışmacının tabağını da tadan şefler kendi aralarında toplantı yaptı.

yenicag-masterchef-5.jpg

“KASITLI VE YEMEĞİNDE BİLEREK HATA YAPAN VAR MI?”

Duygu için konuşan Mehmet şef 'ciddi olarak sabote edilmiş bir tabak, bu seviyede bir yarışmacının böyle bir hata yapacağına inanmıyorum' ifadelerini kullandı. MasterChef Türkiye'de ender yaşadığımız gecelerden birini yaşıyoruz diye söze başlayan Mehmet şef, 'üç ciddi hatalı tabak var aramızda konuştuk ve kararımızı verdik' dedi. Somer şef 'Kasıtlı ve ya bilerek yemeğinde hata yapan var mı?' diye sordu. 'Bilerek ve isteyerek bugün kötü tabak çıkardım' diyen Dugu Acarsoy çok konuşulacak bir itiraf da bulundu.

yenicag-masterchef-6.jpg

ÇOK KONUŞULACAK İTİRAFTA BULUNDU

Acarsoy, 'Bunun için sizlerden özür diliyorum, emeğiniz çok büyük. Ben bir akademisyenim üniversitede eğitmen olarak çalışıyorum. Ben bir tercih yapmak zorunda kaldım akademik kariyerim bu durum karşısında biraz daha ağır bastı ben de yemeğimi kötü yaptım' dedi. Duygu'nun şoke eden açıklamasının ardından şefler herhangi bir yorum yapmadı.

yenicag-masterchef-7.jpg

NELER OLMUŞTU 

TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef 2020 yarışmacılarından Duygu Acarsoy, hafta başı ekrana gelen bölümde ilk eşi tarafından dolandırıp kendisiyle boşandıktan 14 gün sonra da en yakın arkadaşıyla evlendiğini anlattı. Bu açıklamaların ardından Duygu'nun Esra Erol'un programına konuk olduğu ortaya çıktı. Eski eşi hakkında canlı yayına bağlanıp konuşan Duygu'nun anlattıkları herkesi şaşırttı.

yenicag-masterchef-8.jpg

MasterChef Türkiye yarışmacılarından Duygu Acarsoy, kaptanlık seçimlerinde hayatının itirafını yaptı. Şimdilerde nişanlı olan Duygu, yine aldatıldığını ihaneti de kadının kendisini aramasıyla öğrendiğini söyledi.Yıllar önce bir evlilik yaptığını söyleyen Duygu, "Ailemin istemediği bir evlilik yaptım ve düğünden sonra şiddet görmeye başladım. Eşim beni dolandırdı her şeyimi elimden aldı. Boşandıktan 14 gün sonra da benim çocukluk arkadaşımla evlendi. O kadın sonra televizyon programlarına çıktı" dedi.

yenicag-masterchef-9.jpg

ESRA EROL'UN PROGRAMINA KATILDIĞINI ORTAYA ÇIKTI

Yaşadıklarıyla herkesi şaşkına çeviren Duygu'nun bu anlattıklarının ardından hayatı merak konusu oldu. Araştırmaların arından Duygu'nun Esra Erol'un programına katıldığı ortaya çıktı. Orhan Gül ve Merve Gül arasındaki olaylar hakkında canlı yayına bağlanan Duygu Acarsoy, Orhan Gül'ün eski eşi olduğunu söyledi. O dönemde katıldığı canlı yayında herkesi şoke eden ifadeler kullanan Duygu'nun söyledikleri karşısında sunucu Esra Erol da şaşkınlığını gizleyemiyor.

yenicag-masterchef-10.jpg

"BOŞANIR BOŞANMAZ DAVULLU ZURNALI DÜĞÜN YAPTILAR"

Duygu, Merve Gül'ün ilkokuldan bu yana arkadaşı olduğunu belirterek, "Benden sonra değil, benimle birlikteyken birlikte olmaya başladılar ve ayrıldıktan hemen sonra davullu zurnalı düğün yaptılar" diyor. Eski kocasının kendisini aldatmakla kalmayıp aynı zamanda dolandırdığını da söyleyen Duygu Acarsoy, eski eş olarak bağlandığı Esra Erol'da programında arkadaşı ve eski eşiyle ilgili itiraflarda bulunmuş. MasterChef Duygu'nun Esra Erol'un programına katıldığı ortaya çıktı.

yenicag-masterchef-11.jpg

MASTERCHEF DUYGU ACARSOY KİMDİR?

1985 yılında Ankara’da doğan Duygu Acarsoy, aslen Muğlalıdır. 2008 yılında Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi ve Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi İnsan Kaynakları mezunu olan Acarsoy, şu anda aşçılık eğitiminin son yılını tamamlamaktadır. MSA’da profesyonel pasta ve ekmekçilik eğitimini tamamladıktan sonra İspanya ve Almanya’da aldığı eğitimler ışığında birçok yerde şef olarak çalışmış; eğitmen olarak görev almıştır.

yenicag-masterchef-12.jpg

Duygu Acarsoy özellikle de ekşi maya ekmekler üzerine çalışmış, Ankara’da artizan ekmek, kruvasan ve tatlılar üreten bir işletmenin imalat koordinatörlüğünü üstlenmiştir. Aynı zamanda AHEP Üniversite’sinde eğitmen şef olarak görevini sürdürmektedir.