MasterChef Türkiye’de bakıma muhtaç çocuklar istedi. Acun Ilıcalı'dan yanıt gecikmedi

MasterChef Türkiye’de bakıma muhtaç çocuklar istedi. Acun Ilıcalı'dan yanıt gecikmedi
MasterChef Türkiye’nin dün akşam yayınlanan dokunulmazlık oyunu sırasında şef Mehmet Yalçınkaya sosyal hizmetler vakfında kalan çocuklara önemli bir müjdeyi açıkladı. Yalçınkaya, çocukların kaldıkları siteye Survivor parkuru yapılmasıyla ilgili Acun Ilıcalı’dan söz aldıkların aldıklarını ifade etti. İşte MasterChef Türkiye’ yaşananlar, dokunulmazlık oyununu kim kazandı, kimler eleme adayı oldu.

Hürriyet’in haberine göre, MasterChef Türkiye'de 7. haftanın son dokunulmazlık oyunununda büyük heyecan yaşandı. Mavi ve kırmızı takım son dokunulmazlık oyununda karşı karşıya gelerek belirlenen menüyü en iyi şekilde sunmak için çaba gösterdiler.

yenicag-masterchef6-1.jpg

MasterChef Türkiye'de yarışmacılar, barbekü, kısır, patates salatası, mücver ve şakşuka gibi 7 çeşitten oluşan piknik menüsünü en iyi şekilde yapmak için yarıştılar.

Haftanın son dokunulmazlık oyununda yarışmacılar kıyasıya yarışırken kazanan takımı belirleyecek tadımı 'koruyucu aileler' yaptı.

yenicag-masterchef6-10.jpg

MEHMET ŞEF MÜJDEYİ AÇIKLADI

İstanbul Bahçelievler’deki Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Şeyh Zayed Çocuk Koruma Vakfı’na ait sitede gerçekleştirilen MasterChef Türkiye’nin dokunulmazlık oyunu sırasında Mehmet Şef’ten önemli bir müjdeyi açıkladı.

yenicag-masterchef6-7.jpg

ÇOCUKLARIN İSTEĞİNİ AÇIKLADI, ACUN ILICALI NE YANIT VERDİ

Şef Mehmet Yalçınkaya, çocukların kendilerinden Surrivor parkı istediklerini açıklayarak, “Çocukların bizden bir istekleri oldu. Dediler ki, ‘Biz buraya Surrivor parkuru istiyoruz. Hemen yapımcılarımıza söyledik. Onlarda Acun beyi (Ilıcalı) aradılar. Acun beyden gelen haber şöyle ‘Seve seve harika bir Survivor parkuru yaparız’ Demek ki burası o kadar güzel bir Surrivor parkuru olacak ki diğer evlerden gelen çocuklarda bu parkurda oynayabilecek. Acun beye teşekkür ediyoruz.” dedi.

yenicag-masterchef6-4.jpg

KIRMIZI TAKIM KAZANDI

Koruyucu ailelerin yaptığı oylama sonucu dokunulmazlığı Kırmızı takım kazandı. Yarışmanın ardından haftanın 5. ve 6. eleme adayı belli oldu.

MASTERCHEF TÜRKİYE ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU

Gecenin sonunda yapılan oylama sonucu Sefa eleme adayları olarak potaya girdi. Bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan Özgül ise eleme adayı olarak Eray'ı seçti.

yenicag-masterchef6-11.jpg

MASTERCHEF TÜRKİYE’DE DİĞER ELEME ADAYLARI

MasterChef'te haftanın ilk eleme adayları Kırmızı Takımda Esra ve Duygu olmuştu. MasterChef 3. eleme adayını dokunulmazlığı kazanan Sefa seçmişti. Sefa eleme adayı olarak dokunulmazlık oyununu kaybetmelerine neden olduğunu düşündüğü Uğur'un ismini vermişti. Diğer eleme adayı mavi kaptanı tarafından seçilmişti. MasterChef 4. eleme adayı Didem olmuştu.