MasterChef Türkiye’de kim elendi. 6 Aralık 2020 MasterChef Türkiye'de elenen isim Ebru mu, Eray mı, Serhat mı?

MasterChef Türkiye’de kim elendi. 6 Aralık 2020 MasterChef Türkiye'de elenen isim Ebru mu, Eray mı, Serhat mı?
MasterChef Türkiye’de dün gece eleme heyecanı yaşandı. Yapılan dokunulmazlık oyunlarının ardından eleme potasındaki 3 yarışmacı, elenmemek için kıyasıya mücadele etti. Potada yer alan iddialı isimlerden biri yarışmaya veda etti. Peki, MasterChef Türkiye’de kim elendi. 6 Aralık 2020 MasterChef Türkiye Ebru mu, Eray mı, Serhat mı?

MasterChef Türkiye'de dün gece haftanın eleme günüydü. Yarışmacılar son dokunulmazlık oyununda Sushi yaptı. Tabakları en zayıf olan takımın üyelerinden biri eleme adayı oldu. Finale doğru MasterChef Türkiye’de bu hafta bir isim daha yarışmadan elendi. MasterChef Türkiye’de kim elendi. 6 Aralık 2020 MasterChef Türkiye Ebru mu, Eray mı, Serhat mı?

yenicag-masterchef3-068.jpg

MasterChef Türkiye'de 16. haftanın 3. dokunulmazlık oyunu nefesleri kesti. Haftanın ilk iki dokunulmazlık oyununu kazanan mavi takım ve 2 yarışmacısını eleme potasına gönderen kırmızı takım kıran kırana yarıştı.

yenicag-masterchef4-054.jpg

Dokunulmazlık oyununda şefler Japon mutfağından sushi yapılmasını istedi. Kıyasıya süren mücadelenin kazananı mavi takım oldu. Bir oyuncu fazlası bulunan mavi takım bu avantajı iyi kullandı ve haftayı namağlup kapattı.

yenicag-masterchef8-022.jpg

Bu dokunulmazlık oyununu da kaybeden kırmızı takım yarışmacılarının tamamı eleme finali oynamak zorunda kaldı.

yenicag-masterchef5-042.jpg

MASTERCHEF TÜRKİYE ELEME FİNALİNDE NE OLDU? 

Kırmızı takımda yer alan Serhat, Eray ve Ebru, eleme oyunu finalinde karşı karşıya geldi. Mehmet şefin hazırladığı Karides-Tarhana Crumble yemeğini yapmaya çalıştı.

yenicag-masterchef7-030.jpg

MASTERCHEF TÜRKİYE İŞTE ELENEN İSİM

 Şeflerin yaptığı oylama sonucu potadan ilk çıkan isim Serhat oldu. Eray ve Ebru arasında kalan şefler bu hafta elenen isim Ebru olarak açıkladı.

yenicag-masterchef6-039.jpg

Yarışmaya veda eden Ebru gözyaşlarına boğuldu.

yenicag-masterchef9-022.jpg

MASTERCHEF EBRU HAS KİMDİR?

Aslen Bolulu olan Ebru Has, 28 yaşında. Voleybol geçmişi olan ve şu anda aşçılık yapan Ebru aynı zamanda pilates eğitmenliğini de yapmayı sürdürüyor. Balıkesir'den yarışmaya katıldı. Kanser tedavisi gören ve bunu atlatmayı başaran MasterChef Ebru, bu hafta eleme adayı olarak potaya girdi.

yenicag-masterchef2-071.jpg

Ebru Has’ın Instagram adresinde 59 binden fazla takipçisi bulunmaktadır.

yenicag-masterchef1-040.jpg

(Kaynak: Hürriyet)