MasterChef Türkiye'de mavi ve kırmızı takım belli oldu. Ebru’dan dikkat çeken açıklama

MasterChef Türkiye'de mavi ve kırmızı takım belli oldu. Ebru’dan dikkat çeken açıklama
MasterChef Türkiye’de son günlerde itirafları ile gündem olan Duygu Acarsoy'un kendi isteğiyle elenmesi izleyenleri şaşırtmıştı. Bu vedanın ardından yarışmacılar dün akşam kaptanlık oyunu için mücadele etti. İşte 15 yarışmacının kıyasıya mücadele ettiği ve heyecanlı anların yaşandığı gecede önce kaptanlar ardından da takımlar belli oldu.  İşte MasterChef Türkiye’de dün gece yaşananlar…

Hürriyet’in haberine göre, MasterChef Türkiye'nin son bölümünde 15 yarışmacı, Mehmet, Danilo ve Somer şeflerin jüriliğinde kaptanlık oyunu oynadı.

masterchef-turkiye-7.jpg

Şeflerin istediği yemeği en iyi yapmak ve bu haftanın mavi takım kaptanı olmak isteyen yarışmacılar kıyasıya yarıştılar.

masterchef-turkiye-4.jpg

ESRA KAPTAN OLDU

Ton balığının ana karakter olduğu yaratıcılık oyununda finale Tanya, Walison ve Esra kaldı. En iyi ürünü hazırlayarak bu haftanın mavi takım kaptanı Esra oldu.

masterchef-turkiye-8.jpg

EBRU’DAN DİKKAT ÇEKEN AÇIKLAMA

Mavi takımın kaptanı olan Esra kırmızı takım kaptanı olarak da Ebru'yu seçti. İlk kez kaptanlık heyecanı yaşayan Ebru, 'Esra abladan rica ettim, 'beni kaptan yap' diye o da beni kaptan yaptı' açıklamaları dikkat çekti.

KAPTANLAR AVANTAJ OYUNU İÇİN YARIŞTI 

İki takım kaptanı arasında avantaj oyunu oynandı. Şefler bu haftanın avantaj oyununu açıkladı. Başarılı olan takım kaptanı diğer takıma göre markette iki katı süre geçirebilecek. Esra ve Ebru arasında gerçekleşen düelloda Levrek buğulamanın kazananı Ebru oldu.

masterchef-turkiye-10.jpg

İŞTE MAVİ VE KIRMIZI TAKIM

MasterChef Mavi Takım: Esra (Kaptan), Furkan, Barbaros, Emir, Uğur, Ayyüce, Özgül, Didem

MasterChef Kırmızı Takım: Ebru (Kaptan), Serhat, Tanya, Eray, Sefa, Berker, Walison

masterchef-turkiye-1.jpg

YENİ YARIŞMACI GELEMEYECEK 

Geçtiğimiz hafta son kez yedekten yarışmacı alan MasterChef programına artık yeni yarışmacı katılmayacak.

masterchef-turkiye-9.jpg

İlgili Haberler