MasterChef Türkiye’de Serhat ve Özgül neden tartıştı. Şeflerden yarışmacılara sürpriz. 23 Kasım MasterChef Türkiye’de kurulan yeni takımlar

MasterChef Türkiye’de Serhat ve Özgül neden tartıştı. Şeflerden yarışmacılara sürpriz. 23 Kasım MasterChef Türkiye’de kurulan yeni takımlar
MasterChef düelloyu kim kazandı? Kaptanlık mücadelesi ile ekranlara gelen MasterChef Türkiye'de düelloyu kazanan kaptan gecenin sonunda belli oldu. MasterChef Türkiye’de Serhat ve Özgül neden tartıştı. 23 Kasım MasterChef Türkiye’de yeni takımlar. MasterChef Türkiye’de düelloyu kim kazandı?

MasterChef Türkiye'nin 23 Kasım Pazartesi akşamları ekranlara gelen 106. bölümünde kaptanlık mücadelesi vardı. TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye'de Ayyüce'nin elenmesini ardından Serhat ve Özgül arasında tartışma yaşandı. Ayyüce'yi eleme potasına gönderen Serhat'ı adaletsizlikle suçlayan Özgül yarışmacı arkadaşına yüklendi. Gecenin sonunda oynanan MasterChef düello oyununda ise kazanan kırmızı takım kaptanı olan Sefa oldu.

Peki, MasterChef Türkiye’de Serhat ve Özgül neden tartıştı. 23 Kasım MasterChef Türkiye’de yeni takımlar. MasterChef Türkiye’de düelloyu kim kazandı? İşte, MasterChef son bölümde yaşananlar…

yenicag-masterchef6-032.jpg

MASTERCHEF TÜRKİYE KAPTANLIK OYUNUNU KİM KAZANDI? 

TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye'de yarışmacılar kaptanlık için mücadele verdi. Kaptanlık oyununda Danilo, Somer ve Mehmet Şef yarışmacılardan çiğ börek yapmasını istedi.

Bu turda yarışmacılara 50 dakika süre veren şefler daha sonra yemeklerin tadına baktı. Hazırlanan çiğböreklerin tadımını yapan şefler en beğenilen üç ismi Eray, Sefa ve Ebru olarak duyurdu. Bir oylama daha yapan şefler, gecenin en iyi çiğböreğini yaparak kaptanlık oyununu kazanan ismin Ebru olduğunu duyurdu. Mavi takıma kaptan olan Ebru kırmızı takımın kaptanlığına Sefa'yı getirdi.

yenicag-masterchef9-020.jpg

MASTERCHEF TÜRKİYE’DE TAKIMLAR YENİDEN KURULDU 

MasterChef'te kaptanların seçilmesinin ardından takımlar yeniden yeniden kuruldu. Ebru ve Sefa'nın kaptan olduğu haftada yarışmacılar güçlü buldukları isimleri seçti.

MasterChef'te bu hafta takımlar şöyle kuruldu;

Mavi takım: Kaptan olan Ebru, Özgül, Serhat, Uğur'u seçti.

Kırmızı takım: Sefa ise Barbaros, Emir, Eray'i takıma aldı.

yenicag-masterchef5-034.jpg

MASTERCHEF TÜRKİYE’DE DÜELLO OYUNUNU KİM KAZANDI? 

Haftanın kaptanı olan Ebru ve Sefa düello oyununda bir kez daha mücadele verdi. Yarışmacılar bu turda Ayva Beğendi eşliğinde sunulan Kuzu Kol Sarma yapmak için karşı karşıya geldi.

Şefler yarışmacılara verdikleri sürenin ardından yemeklerin tadına baktı ve düelloyu kazanan isim kırmızı takım kaptanı Sefa oldu. Sefa böylece dokunulmazlık oyununda takımına avantaj kazandırdı.

yenicag-masterchef7-025.jpg

ŞEFLERDEN YARIŞMACILARA SÜRPRİZ 

Kaptanlık oyunu öncesi şeflerden yarışmacılara sürpriz hediye geldi. Şefler, başarılı yarışmacılara bıçak seti hediye etti.

yenicag-masterchef2-064.jpg